Какво разбрах за секса, след като се омъжих

Какво разбрах за секса, след като се омъжих

Към момента на сватбата ви може би се чувствате така, сякаш вече сте научили всичко, което може да бъде научено за секса. Истината е, че ви предстоят някои изненади – дори и не особено добри. 

Интимността придобива ново значение след сключването на брака. Тогава ще усетите истинското свързване с друг човек. Сексът се превръща от нещо забавно до съвсем ново общуване. Ще усетите, че вече имате ново разбиране за интимност и страст.

Продължителността на интимните ласки е доста по-кратка. И в това няма никакъв проблем. Вероятно имате омъжени познати, които се хвалят, че предната вечер са правили секс над три часа? Три часа! Кому е нужно това?! Защо? Кой има толкова време или енергия?

Понякога масажът на гърба е просто маса. Преди да сключа брак си мислих, че масажът е част от прелюдията и сексът след него е даденост. Сега, когато съм омъжена и малко по-възрастна, знам, че разтривката не винаги води до секс, а и не е нужно.

Може на сутринта дъхът ви да мирише ужасно, но половинката ви все още ще си мисли, че сте най-красивата жена. След като се омъжите, няма да изпитвате постоянна нужда да сте във форма. Съпругът ви едва ли ще забележи дали сте с леко опърпана тениска или секси бельо. За него е важно това, което е отдолу, и вие да се чувствате добре в кожата си. След брака се почувствах много по-уверена в сексуалността си. Защото знам, че съпругът ми ме харесва със стрии, че съм с няколко килограма нагоре и т.н. Това ме направи по-уверена и днес просто се наслаждавам на секса. Не се тревожа, ако имам голяма пъпка на лицето, лош дъх или разрошена коса, когато правим секс сутрин.

Цветовете на розите не са толкова романтични, колкото изглеждат. Научих това в първата ни брачна нощ. Ако отидете в хотел и персоналът е разпръснал рози навсякъде върху леглото ви, трябва задължително да изтупате чаршафите. По средата на вечерта се оказахме като на местопрестъпление, защото листенцата бяха оцветили в червено чисто белите чаршафи.

Сексът, докато децата са вкъщи, изисква период на адаптация. Ако имате деца, ще трябва да се научите да правите секс, докато те са вкъщи. Иначе ще се наложи да се откажете от сексуалния си живот. Просто е нужно малко време, за да паснете нещата.

Планирането на секс може да се превърне в норма. Сексът може да се превърне в бизнес среща и ще ви се наложи да забравите за онзи период, в който сте го правили колкото ви се иска, където ви се иска.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay