Какво разкриват за вас бенките на 7 различни части от тялото

Какво разкриват за вас бенките на 7 различни части от тялото

Повечето бенки на кожата се развиват до 30-годишна възраст и според китайската астрология те могат да имат много различни значения в зависимост от местоположението им. Например бенка на носа означава, че сте много трудолюбив, докато бенката на бузата символизира честност. 

Ще разгледаме 7 различни места за бенки, за да обясним значението зад тях. Все пак, имайте предвид, че тази статия е написана само с развлекателна цел.

1. Бенка на челото

Бенките на челото се считат за знак за просперитет. Но в зависимост от точното й положение, може да има допълнителни значения.

Бенка от лявата страна на челото може да означава, че имате някаква жалка липса на късмет и че понякога може да се наложи да поработите малко повече, за да постигнете това, което желаете.

Ако имате бенка в средата на челото си, това означава мъдрост и по-голям шанс за успешен брак.

Бенките от дясната страна сочат, че имате способността да бъдете страхотен спътник, независимо дали е в бизнес или в брак.

2. Бенка на бузата

Ако имате бенка на бузата, това означава, че сте честни, чувствителни и понякога срамежливи. Но когато ситуацията го изисква, вие се превръщате в безстрашен лидер. 

Бенка на лявата буза означава, че понякога можете да изглеждате арогантни, поради вашата интровертна природа.

Що се отнася до дясната буза - вие сте невероятно грижовни и поставяте семейството над всичко останало. 

3. Бенка близо до устните

Тази конкретна бенка е знак за чар и елегантност. Независимо дали е в десния или в левия ъгъл на горната устна, вие се стремите да живеете пълноценно. Прекарването на време с приятели и пътуванията са две от любимите ви неща. Също така бенка на долната устна показва, че децата ви имат по-голям шанс да постигнат голям успех във всичко, което решат да правят в живота.

4. Бенка на носа

Бенките на носа показват самоуважение и че сте много трудолюбив човек. Въпреки че понякога другите могат да мислят, че имате голямо его, вие се смятате за страхотен приятел.

Наличието на бенка на върха на носа често означава, че макар да можете лесно да се отпуснете, вие сте настървени. Освен това понякога съжалявате, че сте казали нещата, преди да ги обмислите.

Бенката от дясната страна на носа ви означава голяма доза страст и необходимост от по-тясна връзка с другите.

Що се отнася до лявата страна - тя може да сочи към някои борби през живота ви, но най-важното е да знаете, че винаги ще излезете на върха.

5. Бенка на стъпалата

Бенките на краката са знак, че обичате да пътувате. Това също е знак, че сте признати за действията си. Ако бенката е разположена на десния крак, това означава, че имате страхотен семеен живот. Бенка на левия крак обаче може да означава, че могат да се появят някои финансови проблеми.

6. Бенка на рамото

Ако вие или някой, когото познавате, има бенка на рамото, това означава, че имате възможността да решавате проблеми с лекота и сте наистина отговорен човек, който може да се справи с всичко, което животът му поднася. Докато се наслаждавате да помагате на всички около вас, внимавайте да не позволявате на другите да се възползват от вас. И не забравяйте да поставяте себе си на първо място.

7. Бенка на брадичката

И накрая, бенки по брадичката. Тези бенки показват, че сте решителни и грижовни. Понякога може и да сте малко упорити. Местоположението също е важно - бенките от дясната страна означават, че винаги следвате логическо мислене. Що се отнася до лявата страна, те представляват човек, който е прям и не се страхува да отстоява мнението си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay