Как да достигнете до оргазъм единствено със стимулация на гърдите

Как да достигнете до оргазъм единствено със стимулация на гърдите

В свят, обсебен от благините между краката ви, е лесно да забравите за основната ерогенна зона над кръста – зърната ви. Като се ограничат някои фактори, гърдите имат всичкия потенциал да разкрият нов мощен начин за кулминация.

Какво значи оргазъм, получен вследствие на стимулация на зърната? Експертите го определят като "приятно освобождаване от сексуална възбуда, съсредоточено върху стимулация на зърното и не причинено от стимулиране на клитора/пениса директно."

Стимулирайки зоната на гърдите, можете да достигнете до кулминация, подобна на генитален оргазъм. Това се дължи на многото нервни окончания на и около зърната ви.

Защо бихте се притеснявали да опитате този вид стимулация? Този оргазъм може да ви се струва нищожен пред гениталния, но той може да бъде също толкова интензивен, ако не и повече. И нещо повече, този вид оргазъм може да бъде предшественик на гениталния оргазъм, ако искате да имате множество оргазми в едно сношение. Той е нов начин да се забавлявате и отпуснете.

Как да постигнете този тип оргазъм? Практика, практика, практика. Всички тела реагират на стимулацията по различен начин, така че е важно да експериментирате, да слушате тялото си и да се съсредоточите върху аспекта на удоволствието – не непременно целта на оргазма. За да разберете какво работи най-добре за вас, започнете със самоудоволствието (мастурбацията). Така ще разберете какво бихте искали друг да направи.

Пробвайте най-различни докосвания. Например, леко до умерено докосване на зърното с пръсти или можете да опитате да масажирате цялата гърда, след което да преминете към прищипване, усукване, по-силно галене. След това може да се насочите към самото зърно.

А ако гърдите ви не са толкова чувствителни? Това е напълно реална възможност. Жените имат различни нива на чувствителност на гърдите въз основа на много фактори. Първият е доста прост – ген. Понякога зърната ви просто не могат да бъдат стимулиране толкова лесно. В други случаи нервите на зърната може да са засегнати от операция на гърдите, като увеличаване, намаляване, лифтинг, биопсия или други процедури на горната част на тялото.

А понякога психологическа или емоционална травма, включително сексуално посегателство и рак на гърдата, могат да попречат да получите удоволствие. И това е нормално. Не трябва да се боите да споделите с партньора си или да изпитвате срам.

Как бихте могли да увеличите чувствителността? В различни периоди на месеца, например когато имате менструация, зърната ви може да са по-чувствителни. Така че, ако усещането не е болезнено, може да се възползвате от този период в месеца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay