Как да накарате половинката ви да се усмихне, когато ви е ядосан

Как да накарате половинката ви да се усмихне, когато ви е ядосан

Споровете във връзката са много често срещани. Независимо дали става въпрос за най-малките неща или някои сериозни проблеми, кавгите непременно ще се случат, когато двама души решат да споделят живота си. Без значение каква е причината за противоречието, по-важното е кой и как прави първата крачка, за да се извини и да разсмее другия. Ето един поглед към няколко начина да накарате приятеля си да се усмихне, когато той ви е ядосан.

Кажете съжалявам, и то сериозно

Ако вие сте допуснала грешка, оставете егото си настрана и му се извинете. Уверете се, че той разбира, че се извинявате от сърце. Ако извинението ви е истинско, тогава той ще види, че осъзнавате грешката си и разбирате защо се е ядосал.

Бъдете изключително сладки

Попитайте какво можете да направите за него. Понижете гласа си, когато говорите с него. Пригответе му кафе или студена напитка. Бъдете изключително сладки, така че да не му остава друг избор, освен да се усмихне и да забрави за гнева си.

Сгответе любимото му ястие

Може би сте чували репликата "Най-добрият път към сърцето на мъжа минава през стомаха му." И така, защо не сготвите любимата му храна? Можете също така да сготвите нещо, което все още не сте опитвали, за да го заинтригувате. Той може просто да забрави гнева си, щом види апетитното ястие, което сте му приготвили.

Направете му комплимент

Понякога всичко, което трябва да направите, е да кажете колко сладък и очарователен изглежда, когато е ядосан. Гаджето ви не може да не се усмихне, когато го обсипвате с прости, но истински комплименти!

Кажете няколко шеги

Без значение колко глупави са вицовете ви, гаджето ви все пак ще се смее и ще осъзнае колко сте очарователни. Така че, не се колебайте да разсмеете гаджето си, дори когато той ви е ядосан в момента.

Правете му малки изненади

Оставете малки бележки, в които се казва колко много го обичате. Заведете го в любимия му магазин или ресторант. Правете му малки изненади, за да се почувства обичан, като не му давате повече основание да ви се ядосва.

Предложете му да направите нещо, което харесва

Помоли ли ви да играете видео игра с него? Или винаги е искал да те заведе на футболна среща? Ако е така, помолете го да направи тези неща. В момента, в който му е приятно да прави тези неща с вас, той няма да продължава да повдига въпроса защо се е ядосал.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay