Как да разберете, че връзката ви няма да продължи дълго

Как да разберете, че връзката ви няма да продължи дълго

Когато двама души влязат във връзка, те искат тя да бъде дългосрочна - пълна с щастие и топлина. Въпреки че намерението е такова, не всяка връзка може да издържи изпитанието на времето. Някои са краткотрайни и отношенията се разпадат поради различни причини. Докато някои от тези причини са достатъчно големи, за да ги забележите и размишлявате над тях, други са дребни. Ето някои ранни признаци, че връзката няма да продължи дълго.

Чувствате се, че не можете да бъдете напълно себе си

За да продължи една връзка дългосрочно, е много важно да се чувствате така, сякаш винаги можете да бъдете истинското си и автентично аз около партньора си. Ако току-що сте започнали да се срещате, може да отнеме известно време, за да се отпуснете. Но ако се преструвате пред партньора си, знайте че това не може да продължи дълго и е най-добре да се разделите.

Общувате с партньора си рядко

Всяка двойка има различно разбиране за това колко често е добре да разговарят. Ако обаче в началото на връзката се почувствате така, че партньорът ви не ви дава приоритет и комуникира с вас по-рядко, отколкото бихте искали, това е червен сигнал. Въпреки че е важно да бъдете търпеливи, не трябва да прекалявате и в крайна сметка да губите време си за някого, който не ви иска.

Не сте на една и съща страница

Жизненоважно е двойката да сподели основна, цялостна картина за това как би искала да се развие животът им. Било то финансово, семейно, духовно, начин на живот, принос към света - вие двамата трябва да сте на една и съща страница. Ако не това, поне трябва да можете да уважавате мечтите и желанията на партньора си.

Чувствате, че вашето мнение не се цени

Взаимното уважение е ключово за полагането на основата на всяка здравословна дългосрочна връзка. И двете мнения на партньора трябва да се оценяват еднакво във всяка ситуация. Но ако чувствате, че вашият партньор цени мнението си повече от вашето, това е знак, че няма да ви е добър спътник в живота в дългосрочен план.

Половинката ви не се държи добре с околните

Ако вашият партньор често губи хладнокръвие с продавачи, сервитьори в ресторанти и т.н., може би сте следващата. Трябва да сте внимателни и да наблюдавате как половинката ви общува с другите, тъй като това може да ви покаже как би могла да се развие връзката ви.

Вие приемате неговите грешки, но той не приема вашите

Познаването и приемането на грешките и недостатъците на другия е част от всяка връзка. Ако обаче вие ​​сте единственият, който прави това, без да получавате нищо от партньора си в замяна, това не работи за романтично ви бъдеще заедно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay