Как да разберете, че срамежлив мъж ви харесва

Как да разберете, че срамежлив мъж ви харесва

Срамежливите мъже са доста трудни за общуване. Става невероятно трудно да се разбере, ако някой от тях случайно ви хареса! Срамежливият човек е интроверт и става невъзможно да се разбере дали се интересува от вас, най-вече защото обича да задържа чувствата си в себе си. Но всъщност има доста признаци, които могат да ви помогнат да разберете дали той се интересува от вас. Ето някои от тях.

Хващаш го да те гледа

Срамежливият човек никога не би рискувал да ви погледне директно в очите. Той обича да се взира във вас сякаш случайно и да ви гледа точно когато сте заети да вършите работата си или сте погълнати от разговори с други хора. Той ще се опита да ви погледне само когато не гледате, защото е срамежлив и уплашен, очевидно!

Може да стане доста непохватен във ваше присъствие

Той може да разлее чашата си с вода или дори да се спъне в нещо, докато сте наоколо. Това е ефектът, който имате върху него. Срамежливите мъже стават наистина несръчни с действията си, най-вече защото са изнервени или се опитват да привлекат вниманието ви. За да му помогнете да облекчи нервността си, можете да кажете някоя шега.

Отнася се към вас по специален начин

Ще се почувствате като най-специалното момиче при неговото присъствие, защото точно това чувства той към вас. Срамежливият мъж може да не знае как да изрази своите чувства директно, но ще опита всеки друг възможен начин да ви накара да се почувствате специални и различни от другите. Много добре можете да идентифицирате действията му по отношение на вас по различен начин, защото те са толкова очевидни!

Обръща внимание на малките неща

Колко възхитително е, когато мъжете обръщат внимание на малките неща около вас? Срамежливият човек винаги е готов да чуе онези малки детайли, които другите смятат за маловажни. Ако някой някога го попита нещо за вас, той вероятно ще може дори да разпознае цвета на очите ви. Ето колко е внимателен.

Приятелите му те дразнят!

Приятелите му могат да станат супер игриви и дори да пускат много фини намеци за това, че той ви харесва. Те може да ви дразнят и дори биха искали да знаят вашето мнение за него. Ако срамежливият мъж разкаже на приятелите си за вас, със сигурност ви харесва.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay