Как да си направим мъж мечта?

Следвайте стриктно упътването

Как да си направим мъж мечта?

Добре, не сме куп лигави женички, които вярват, че светът се върти около тях. Затова си признаваме, че съвсем леко ви подведохме със заглавието.

Но сме убедени, че можем да променим поне малко любимия до себе си. Към добро, разбира се!

Всеки мъж, колкото и да е перфектен, си има т.нар. "трескѝ за дялане". Я няма да пуска капака на тоалетната, я ще си хвърля мръсните чорапи под леглото - все такива приятни за душата дейности.

Ние обаче открихме как да се отървем от тях. Е, не точно от гореизброените (за жалост!), но от няколко други дразнещи качества.

Има отвратителна прическа
Повечето мъже имат. И си я харесват, носят я години наред, без дори малко да се изкушат от промяна. Решението: подарете му ваучер за хубав фризьорски салон. Едновременно намек, но и мил жест към него. А там майстор фризьорът ще знае какво да прави.

Постоянно гледа спорт
Такива са си мъжете. Не всички, но поне голяма част от тях. Ако имате само един телевизор, а той го е завзел, организирайте битка за връщането му. Стратегията: компромис. Кажете му, че ще гледате мача с него, ако след това ви прави компания по време на вашия сериал. С това условие любимият ви бързо ще признае поражението си.

Оставя мръсните съдове в мивката
Не можете да го вините, ако така го е научила майка му. Но вие не сте му нито бавачка, нито слугиня. Затова просто разпределете домашните задължения: той мие съдовете, а вие приготвяте вечерята; той изхвърля боклука, вие пък чистите дома.

Забравя важни за връзката ви дати
Не му се сърдете, надали е умишлено. За да сте сигурни, че няма да си провалите празника, просто му напомняйте няколко дни по-рано. И се молете паметта му да не е съвсем краткотрайна.

Подарява ви лоши подаръци
Ние, jenite, определено не сме меркантилни, но това не означава, че не харесваме хубавите подаръци. А един неподходящ такъв може съвсем да развали настроението ни. Затова следвайте предишното правило. Това не означава, че трябва да му кажете "Купи ми това" в прав текст. Но не пречи да се възхитите на роклята от магазина, покрай който минавате всеки ден, на реклама от телевизията или просто да "забравите" на масата каталог, отворен на определена страница.

Е, хареса ли ви днешният ни кръжок "Направи си сам" на тема как да създадем принца мечта?

45 41
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 10.07.2012|13:36
Такъв мъж,тип перфектен не съществува!Но за разпределянето на задълженията между двамата, според мен изобщо не бива да се говори,просто те трябва да са в хармония с добрата воля!
10
Не е посочен 10.07.2012|12:44
Абсолютно съм съгласна!!! Освен това не мога да обичам някой, който е толкова безхарактерен, че се оставя да го моделирам по този начин. Не съм в състояние да се променя заради мъж и не искам мъж да се променя заради мен. Гледането на спорт не ми е проблем, защото и аз гледам с него. А сериали не гледам. С миенето на чинии нямаме проблем, защото се редуваме. Датите и аз ги забравям, а и нямат значение, защото ми е по-важно да се държи с мен добре всеки ден, отколкото само по малките ни празници.
9
Не е посочен 10.07.2012|12:00
пълни глупости ,и има ли жени , които наистина вярват ,че могат да направят някой мъж перфектен , това да не ти е играчка ?
8
Не е посочен 10.07.2012|11:49
Явно вече си имам мъж-мечта,ама не съм го разбрала още ;)))
7
Не е посочен 10.07.2012|11:48
няма такъв мъж , който да е перфектен , както и перфектна жена :)
6
Не е посочен 10.07.2012|11:14
"Как да си направим мъж мечта?" - и вие ли сте от жените, които си мислите, че можете да махнете с ръка и да превъзпитате един мъж както на вас ви е изгодно? Лъжете се!
5
Не е посочен 10.07.2012|10:56
Хубаво сте се спазарили:) Това е голямо откритие за добрите взаимоотношение в една връзка. Е, не мога да приложа твоя опит, въпреки че обожавам масажите, просто защото моят ненавижда спорта и като цяло дори не гледа телевизия.
4
Не е посочен 10.07.2012|09:10
даже и да оставя някой каталог на определена страница,той ще го затвори и захвърли някъде за да си разчисти,може и на боклука да иде,не действа,за останалите сме намерили някак златната среда:)
3
Не е посочен 09.07.2012|17:33
Аз съм ги оправила тези неща отдавна. Само с телевизора имахме проблем малко, но лесно го решихме. Аз не обичам да гледам спорт, а той обича да е пуснат постоянно. Но има нещо, което аз обичам и то много и това е масаж. Затова, когато иска да гледа спорт, трябва да ми прави масаж през цялото време, да ми разтрива краката и ходилата. И двамата сме доволни. И затова се радвам даже като има мач. Само като чуя "започва" и си приготвям лосиона.
2
Не е посочен 09.07.2012|16:49
Какното и да си говорим това определено е опит да се наложим над половинката и някак не е справедливо. Ако нещо не ми харесвапредпочита да дам съвет, да споделя, но не и да се пазаря.
1
Не е посочен 09.07.2012|15:31
Симпатични съвети като за начало на една романтична вразка, но с течение на времето ние, женичките, колкото и немеркантилни да сме, качваме неусетно летвата към половинката си и освен по-свястна прически започваме да му изискваме ново жилище, почивка на круиз, кола, деца....как да не му оклюма перчема на завалията?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay