Как ретроградната Венера може да се отрази на отношенията ви?

Как ретроградната Венера може да се отрази на отношенията ви?

За щастие, през остатъка от 2019 година Венера няма да бъде ретроградна, но за сметка на това, през май 2020 ще бъде. Венера е планетата, която управлява любовта, вашите ценности и красота. И когато е ретроградна, може да обърка емоционалното ви състояние много сериозно, както и отношенията ви.

Какво точно означава ретроградна Венера?

Най-просто казано, Венера да бъде ретроградна означава, че планетата се движи назад (да, буквално). Това е напълно нормално и се случва на всеки 18 месеца. Но ретроградната планета не обръща внезапно своето движение в обратна посока, а само изглежда така.

И тъй като Венера е "женска" планета, символизира Ин, а ретроградният Меркурий символизира Ян. Това означава, че емоционалните проблеми и предизвикателства са доста по-силни.

Какво да очаквате от ретроградната Венера?

Очакват ви много критични моменти. Съобщения от стари любови, съобщения от сорта на "Трябва да поговорим!" от сегашната ви половинка. Възможно е да не се чувствате добре в кожата си, тоест да не се чувствате красиви. Ретроградната Венера прави хората много раздразнителни, така че ако живеете с други хора, техните навици могат да ви изкарат извън равновесие.

Защо ретроградната Венера е важна?

Това разположение на планетата е ** съществено ** в жизнения цикъл, защото ни принуждава да говорим и да се изправяме срещу проблеми или хора, които отдавна сме погребали. Ретроградната Венера е една от най-трудните, през които трябва да преминете. Този период извежда някои от най-лошите ни черти наяве и ги виждаме, което ни кара да преосмислим отношенията си и живота като цяло.

Това е момент, в който реалността може да ви промени драстично. Интензивността обаче зависи до голяма степен от самите вас.

Този период ще се отрази най-силно на хората, които обикновено задържат емоциите си вътре в себе си. Ако сте открит човек, който казва всичко на момента, няма да бъдете особено засегнати.

Какво означава ретроградната Венера за вашия зодиакален знак?

Телец и Везни, внимавайте! Тези два знака са управлявани от Венера и следователно ще бъдат засегнати по-интензивно. Но наистина всички зодиакални знаци трябва да бъдат подготвени за този период. 

Ще причини ли ретроградната Венера раздели?

Кратък отговор: може би. Ако една връзка приключи през този период, вероятно така или иначе е щяла да приключи скоро. Но можете спокойно да обвинявате звездите. Но истината е, че ретроградната Венера не може да разруши една здрава връзка. Ако се разделите с половинката си, вероятно нещата просто не са вървели добре. При стабилните двойки, понякога има дори положителен ефект, защото партньорите започват да разбират и уважават повече желанията на другия.

Кога е следващата ретроградна Венера?

Следващият такъв период ще бъде от 13 май 2020 до 25 юни 2020. Това, съчетано с лятното слънцестоене и затъмнението, ще направи 6 много луди седмици. Това означава разбъркване на емоциите и отношенията в продължение на 6 седмици, можете ли да си представите...?!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay