Как сексът да продължи по-дълго

Как сексът да продължи по-дълго

Между липсата на достатъчно лубрикант, неудобната поза или липсата на точното настроение, има много възможности сексът да се обърка. Един от най-разочароващите резултати обаче? Когато партньорът ви не издържа достатъчно дълго.

Преждевременната еякулация обикновено се дължи на основния физиологичен или психологически проблем, който трябва да се обсъди с лекар. В действителност преждевременната еякулация не е нещо, от което мъжете трябва да се срамуват. Средната продължителност на проникващия секс се изчислява в диапазона от три до шест минути, така че, ако вашият партньор е в този диапазон, технически той няма преждевременна еякулация.

И все пак, ако вие (или и двамата) не сте доволни, това е проблем. Ето какво точно можете да направите, за да помогнете на партньора си да издържи по-дълго в леглото, така че и двамата да стигнете до финалната линия.

Използвайте презерватив. Презервативите са чудесни за удължаване на проникването. Те създават преграда между вас, така че усещането не е толкова интензивно. Това може да забави оргазма на партньора ви достатъчно дълго, за да ви помогне да получите своя.

Правете мини почивки. Никой не казва, че трябва да вървите бързо през цялото време. Докато правите секс, накарайте партньора си да спре и да ви целува. Това също поражда по-дълбока близост.

Сменяйте позите. Повечето хора усещат, когато им предстои да свършат, така че накарайте партньора си да сменя позициите си, когато усеща, че се приближава към края.

Продължавайте. Само защото партньорът ви е свършил, не означава, че и вие трябва. Сексът не приключва до оргазма. Ако играта продължи, вероятно е той да получи ерекция отново и да продължите малко по-дълго втори или трети път.

Подхождайте със съпричастност към партньора си. Ако наистина сте загрижени за способността на партньора си да издържи по-дълго в леглото, бъдете съпричастни, когато говорите за това. Помислете как вашият партньор може да реагира на повдигането на въпроса за проблема и очертайте разговора по начин, който те биха приели най-добре. Познавате ги по-добре от всеки друг!

Не говорете за това в спалнята. И да, докато този проблем е свързан със секса, най-добре е да се водят разговори около интимността извън спалнята. Поставянето на сексуални проблеми, когато някой е гол и уязвим в момента, може да бъде ужасно. Вместо това, поговорете за това на масата за вечеря или докато гледате телевизия.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay