Когато всички зодии тръгнат заедно на море

Вижте как протича

Когато всички зодии тръгнат заедно на море

Всички знаем колко много се различават зодиите една от друга, а представете си какво става, ако ги съберем на едно място, на което трябва да правят нещо заедно. Открихме за вас едно забавно четиво, в което ще разберете какво се случва, когато всяка една от зодиите тръгне на да пътува за морето.

По пътя:

Овенът се нервира, че автомобилът не върви по-бързо, а Девата се ядосва заради трохите, които е направил Скорпионът, който скришом изяде сандвича. Стрелецът е сложил слънчевите очила, събул е джапанките и си е сложил краката на седалката пред него.

Това ядосва Рака, който дори започва да плаче. Близнаците вече са променили няколко статуса във Фейсбук: "Отивамееее!”, "Тръгнахмееее!”, "Пристигнахмееее!”, "Голям купон!”. И така

– Скорпионът яде, Ракът плаче, Овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят Телеца да стои далеч от тях с този шоколад и сок, защото може да им изцапа бермудите.

Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, защото е убеден, че всички наблюдават именно него. Козирогът брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден.

Водолеят изпробва маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път. "Слава богу, пристигнахме” Веднага пускат статус във Фейсбук Близнаците. Водолеят веднага лайква статуса. Овенът вече е в морето.

Как продължава пътуването на зодиите прочетете на fitwell.bg.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay