Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Изминаха близо 2 десетилетия, откакто сериалът "Приятели" излъчи последния си епизод, но шоуто остава популярно и до днес, благодарение на изключителния си сюжет и герои. Всяка роля е представена с толкова уникални и реалистични качества, че не ни е трудно да се идентифицираме с определени герои и да си представим себе си на тяхно място.

Оказва се, че любимият ви герой от сериала може да разкрие интересни подробности за характера ви:

Джоуи Трибиани 

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Ако обичате Джоуи, вероятно обичате партитата. Детето във вас ви прави естествено очарователни и обичани от всички. Вие сте изключително спонтанен и не се страхувате да не се изложите. Няма ограничения за вашите мечти и нямате проблеми с това да започнете отдолу, преди да преминете нагоре.

Вълнувате се от най-различни неща и първите хора, с които споделяте победите си, са вашите приятели. Може би, подобно на Джоуи, вие също не споделяте храна. 

Рейчъл Грийн 

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Рейчъл беше един от най-смелите герои в сериала, така че ако сте нейн фен, вероятно сте поемащият риска в групата. Вие цените своята независимост толкова много, че сте готови да се откажете от луксозен живот, когато чувствате, че заслужавате повече от това, което ви се дава.

Когато хората ви подценяват, вие се стремите да им докажете, че грешат. Амбициозни сте в кариерата си и влагате сърцето и душата си във всичко, което правите. Имате слабости, може би това е приготвянето на кафе, но все пак печелите сърцата на хората с вашата енергия.

Чандлър Бинг

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Чандлър се шегува, когато му е неудобно, така че ако е вашият фаворит, може би използвате хумор и сарказъм като защитен механизъм за неудобни ситуации. Подобно на Чандлър в по-ранните сезони, вие също може да се ужасявате от обвързването, но в точното време и с правилния човек, вие ще надраснете този страх.

Тези, които виждат отвъд забавните ви отклонения, знаят, че просто искате да развеселите приятелите си, когато "не им е бил ден, седмица, месец или година". Те също имат късмет, че ви имат, защото ще направите всичко, за да докажете колко много означават те за вас. 

Моника Гелър

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Ако можете да се свържете с характера на Моника, вероятно сте много конкурентен, нетърпелив и изключително организиран. Най-вероятно сте перфекционист, който се обсебва от най-малките детайли и винаги се придържа към правилата. Но това, че сте "Моника", означава също, че вие сте тази, която поддържа групата заедно, като винаги организирате срещи и предлагате своето място за тържества, главно защото се наслаждавате да се грижите за хората, които обичате.

Определено не свързвате щастието с богатството. За вас щастието е в малките неща- да имате семейство и мъжа, когото обичате до себе си.

Рос Гелър

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Ако ви харесва Рос, вие сте безнадеждният романтик, готов да направи големи жестове и да направи всичко, за да се борите за вашата единствена истинска любов. Вие също сте интроверт. Напълно сте доволни от това да останете вкъщи и да гледате телевизия, вместо да излизате. Подобно на палеонтолога, вие задълбавате - метафорично - в мислите си и сте склонни да бъдете научни или логични по отношение на решенията си.

Понякога прекалявате с мислите, но понякога действате и на импулси. Хора като Рос също са добри в балансирането на много роли, като например да бъдат партньор, родител, брат или сестра и приятел.

Фийби Буфе 

Любимият ви герой от "Приятели" разкрива характера ви

Фийби може да се смята за странната в групата, но тя самата е просто непримирима и това я прави страхотен герой. Подобно на Фийби, вие не се интересувате от това да се впишете в стандартите на обществото и хората не ви възмущават, когато сте брутално честни - само Фийби може да се измъкне с думите: "Иска ми се да можех, но не искам."

Живеете според собствените си ценности и принципи и се доверявате на знаци от Вселената. Вие сте много лоялни към семейството и приятелите си и бихте направили всичко, за да ги защитите.

Гюнтер

Ако вашият любим герой е мениджърът на Central Perk, Гюнтер, това означава, че цените последователността, упоритостта и старанието. Вие също сте човек, на когото хората могат да разчитат, точно като мъжа с "коса по-ярка от слънцето", който винаги е бил там за Рейчъл и нейните приятели, дори ако се отнасяха към него като към външен човек.

Вие също бихте направили всичко за любов - не забравяйте, че Гюнтер купува безкосместата котка на Рейчъл, въпреки че не разбира какво е това?! И разбира се, казвайки й истината за Рос и момичето от ксерокса.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay