Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

За менстуалните болки

Едно видео се превърна във вирусно тази седмица, засягайки темата за болките при менструация. Тиктокърката Антония Сарафова разясни един малко известен факт за "онзи" период от месеца, в който всички дами изпитват силен дискомфорт и болка. Твърдението гласи, че болките по време на цикъл са еквивалентни на болката, която хората изпитват при получаване на инфаркт. освен шокиращият факт, във видеото можем да научим и различни начини как да се справим с този неприятен момент от месеца. Наскоро Испания се превърна в първата европейска държава, която въведе три дни платен отпуск за менструация. Ще си помечтаем и у нас да е така...

Невероятното (и напълно натурално) изпълнение на Lady Gaga на Оскарите

 

Свикнали сме да виждаме Lady Gaga в безумни и шармантни тоалети, но този път тя реши да изненада целя свят с напълно натурална визия. По време на грандиозното си и изненадващо изпълнение на филмовите нагарди, носителката на Грами впечатли с напълно естествена визия, включваща семпли дрехи и нито капка тежък грим. Gaga изпълни песента "Hold My Hand" от "Топ Гън 2", която бе и номинирана в категория "Най-добра песен".

Тоалетите от "Оскарите"

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Всяка година обсъждаме най-добре и най-зле облечените личности на наградите "Оскар", след като преминат по бляскавия червен килим. Тази година социалните мрежи преливат от мнения, които си заслужава да бъдат чути. Освен, че и ние се възхитихме на невероятната визия на Кара Деливин, сме наистина впечатлени от красивите "голи" рокли, които видяхме тази година на партито на Vanity Fair. Видео с коментар можете да видите тук.

Абитуриентски трепети

С всеки изминал випуск, бъдещите абитуриенти стават все по изобретателни относно начините, по които канят своите учители на бала си. Във времена, в които си мислим, че днешните ученици не уважават достатъчно своите преподаватели, страхотни млади хора от цяла България показват признанието си към най-любимите си учители, отправяйки към тях невероятно креативни покани. Ето и някои от тях: Тук и тук.

Залезът на семейство Кардашян

Изглежда, че всяко нещо наистина си има своя край, та дори и славата на семейство Кардашян/Дженър. Все повече потребители в TikTok говорят за това, че риалити фамилията вече не представлява особен интерес за хората и краят на тяхната ера е близо. Съмненията се засилиха още повече, когато стана ясно, че знаменитото семейство не е поканено на тазгодишното издание на Met Gala. Всички теории за техния залез можете да прочетете тук.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay