Най-трогателните комплименти, които всяка жена заслужава да чуе!

Думи, които докосват душата…

Най-трогателните комплименти, които всяка жена заслужава да чуе!

Няма нищо срамно в това да си признаем, че всички обичаме комплиментите и се радваме, когато получаваме мъжко внимание. Но има нещо повече от обикновените думи като "Изглеждаш чудесно” и "Много си красива”. Има думи и комплименти, които достигат до сърцето и се изричат с такъв плам и такава искреност, че се помнят цял живот.

Потребителите на сайта Quora са дали мнението си по въпроса "Кой е най-добрият комплимент, отправен към жена, който някога сте чували?” И мъже, и жени са отговорили от собствен опит, а нещата, които са споделили, са наистина трогателни.

"Искам дъщеря ми да прилича на теб.”
Каролин Зелонка

"Този откъс от "Къде си, Аляска?” на Джон Грийн:
Толкова ми се искаше да легна до нея на дивана, да я прегърна и да заспя. Не да се чукаме като във филма. Дори да не правим секс. Просто да спим заедно в най-невинния смисъл на думата. Но не ми достигаше смелост, тя имаше гадже, аз бях нескопосан, тя беше страхотна, аз бях безнадеждно скучен, тя беше безкрайно интересна. Затова се върнах в стаята си и се тръшнах на леглото с мисълта, че ако хората бяха дъжд, аз просто ръмях, а тя беше ураган.”
Сураби Синха

"Докато вървях към колата, си помислих: Коя е тази красива блондинка?”
Съпругът ми го каза днес. Беше отишъл до магазина за нещо. Сериозно, още си го мисли след 42-годишен брак? Страхотно е!”
Сидни Финк

"Веднъж моят приятел ми каза: "Мисля, че бих могъл да се забавлявам и в Ада с теб.”
Мадлен Болгър

Най-трогателните комплименти, които всяка жена заслужава да чуе!

"Готвиш по-добре от майка ми!”
Винод Вадакадат

"С теб мога да бъда себе си.”
София Ферейра

"Най-добрият комплимент, който съм получавала, беше от мъж, който ми помагаше да се изнеса от къщата си. Опаковаше целия ми дом – картини, книги, дискове, уреди за готвене и т.н. Тогава той ме погледна, усмихна ми се и поклати глава. "Какво?”, попитах го аз. А той ми отвърна: "За едно съм сигурен – на щастливеца, който те спечели, никога няма да му е скучно.”
Лаура Паркър

"Светът има повече нужда от хора като теб.”
Кони Ким

"Без нея никога нямаше да успея да ви отгледам по този начин.” Каза ми го баща ми по адрес на майка ми на дипломирането на сестра ми. Майка ми работеше на пълен работен ден, за да плати образованието на мен и сестра ми, за което сме ѝ много благодарни.”
Сидхарта Ахлуалия

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay