Наръчник за горещ секстинг

Без съмнение секстингът е изкуството на 21 век. А ако все още не сте го практикували, е време да го сторите.

Наръчник за горещ секстинг

Защо? Тъй като не само изпращането на мръсни съобщения е начин да се откроите от другите жени, ако сте в битка за нов партньор, но също така е и невероятен начин за засилване на сексуалната комуникация и интимността с партньора ви.

Независимо дали сте начинаещ, който иска да се научи да съблазни гаджето или опитен професионалист, който иска да изненада партньора си, ние ще ви помогнем да станете богиня на секстинга.

Поговорете с половинката си кога би бил подходящ момент да му изпратите съобщение. Разбира се, че секстингът цели да изненадате половинката, но ще бъде ужасно неловко, ако му изпратите ваша секси снимка и той се възбуди по време на официална работна среща.

Останете в комфортната си зона. Обикновено експертите не препоръчват това за повечето неща в живота, но когато изпратите палав текст, автоматично ставате малко уязвими. Така че, въпреки че излизате от комфортната си зона, за да кажете на партньора си колко възбудени се чувствате, останете в границите на това, което ви е приятно по време на секстинг сесията.

Започнете чата внимателно. Цялата същност на добрия секс е страхотната прелюдия, така че добрият секстинг трябва да предизвика апетита ви за това, което предстои и да разпали въображението ви да следващата ви среща. Отделете време за изграждане на сексуално напрежение.

Искате да намекнете на половинката си какво да очаква? Направете го, но се опитайте да създадете неяснота и мистерия, за да може той да използва въображението си.

През деня пишете на партньора си точно какво ще му направите вечерта. Може и да му изпратите снимка, на която сте разсъблечена.

Напомнете му за миналото и как той ви е докарал до оргазъм. Мъжете обожават да си спомнят, че са ви доставили удоволствие.

Изпращайте съобщения, на които трябва да се отговори. Задавайте въпроси, за д продължи разговорът.

Не се страхувайте да изпращате голи снимки. Ако си чатите с някого, на когото наистина вярвате, няма причина секстингът да не премине на друго ниво, изпращайки ваша гола снимка.

Но ако не сте толкова сигурна, може да изпратите снимка, на която да не се вижда лицето ви или други идентифициращи черти. Да останете анонимни, това означава да не изпращате снимки, на които се забелязва ваш родилен белег или бенки, е най-добрият начин да сведете до минимум риска тези голи кадри да ви преследват в бъдеще.

Ако се чувствате странно или некомфортно, когато говорите по-освободено, спрете, няма причина да продължите да го правите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay