Неловки ситуации в нова връзка

Неловки ситуации в нова връзка

Започването на нова връзка носи със себе си страхотна тръпка. С всички неща, които ви се случват за първи път като първия път, когато се държите за ръце, за първи път се прегръщате, за първи път пътувате и т.н., сякаш в корема ви пърхат пеперуди. Въпреки че началото на нова връзка е периодът на "медения месец", има и много неудобни ситуации, които непременно ще се случат. 

Ето няколко неудобни ситуации, които се случват във всяка нова връзка:

Случайната обида

Когато за първи път опознавате някого, има много неща, които не знаете за него. Лесно е да обидите половинката си за нещо, по което е запален – спорт, политика, коли. За съжаление не можете много да направите, за да се измъкнете от тази ситуация. Просто приемете грешката си и се опитайте да опознаете партньора си.

Първият път, когато го правите

Сексът с някого за първи път обикновено е наистина неудобен. Още не знаете какво харесва. Той още не знае какво харесвате. С объркването има и допълнителен натиск от факта, че си лягате за първи път. Не трябва обаче да се поддавате на объркването, натиска и несигурността, а да се отдадете на чувствата.

Първата среща с родителите си

Какво по-неудобно от срещата с хората, които са родили човека, с когото спите? Те гледат и оценяват всичко, което правите. Тъй като новата връзка преминава в по-сериозна фаза, това е нещо, което ще трябва да изпитате и което е доста неудобно преживяване.

Разговорът за бившите

Можете да го избегнете за някакво време, но той със сигурност ще се случи. Може да ви се струва странно, но това е необходим разговор – за да имате връзка с някого, трябва да знаете миналото му.

Моментът, в който разбирате, че не знаете нещо важно за половинката си

Когато се срещате от скоро, онзи момент, в който разбирате, че не знаете много за него се случва. Може да е рожденият му ден или да е алергичен към фъстъци. Какъвто и да е случаят, ще бъде огромно напомняне, че колкото и интимни да сте, все още не знаете всичко един за друг.

Първото ви истинско несъгласие

Това е тест, който не всички нови връзки преминават. Първото истинско несъгласие ви показва колко силни или слаби са вашите отношения. Работата в тази първа битка е, че всъщност спорът ще бъде доста тегав, но лесно може да бъде преодолян.

Разговорът "какви сме"

Всички се страхуват от този разговор и всичко в него е неудобно. Първият неудобен момент е повдигане на темата. Ако вие сте този, който я повдига, обикновено вие сте този, който иска да бъде в тази връзка. Вторият препъни камък може да бъде моментът, в който трябва да анализирате в кой момент от живота си се намирате и как искате да продължите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay