Поглед във вашата 2018 година, Овни

Поглед във вашата 2018 година, Овни

Изминалата година беше уникална за вас, но нека видим какво ви е подготвила 2018. Пригответе се да бъдете шеф през следващата година. С Юпитер и управляващата ви планета Марс на хоризонта, както и Скорпион, ще започнете 2018 силно. Да бъдат първи и най-добри е главната цел на представителите на Овен и през тази година ще успеят. 

Вие, скъпи Овни, се стремите да бъдете енергизирани и развълнувани от света около вас и се стремите да бъдете номер едно. Вие също сте първият от зодиакалните знаци и конкуренцията е част от вашия характер. Тъй като Марс е вашата управляваща планета, във вашия знак има огнени елементи. Като се има предвид огнената природа на Овен, понякога действате преди да мислите, което понякога може да ви приземи в несигурно положение. Овните са определени, честни, оптимистични, уверени и страстни.

Поглед към 2018 г. 

Бъдете готови, когато Меркурий ретрограден отваря грозната си глава в края на март до средата на април. По време на това бурно време опитайте да обърнете внимание на външния си вид както умствено, така и физически. Вижте къде може да е необходимо някакво подобрение - може би да се отправите към фитнес залата, ако се чувствате зле или се свържете с приятели или доверен терапевт или съветник, за да продължите по правилния път. Вие ще излезете по-добре от другата страна.

Марс ще бъде ретрограден от края на юни до август, като ви дава малко време да си поемете дъх. Използвайте това време, за да планирате нещата и да развиете някои цели и стратегии. С Марс във връзка с Водолей и Козирог по това време ще бъдете готови да изготвите солиден план.

Не позволявайте на малките неща да ви стреснат и не забравяйте, че и това ще мине. Може да се окажете малко натоварени по времето на Марс-Юпитер в средата на ноември. Въпреки че сега може да е малко трудно, не забравяйте, че винаги излизате на върха. Да можеш да видиш по-голямата картина е това, което ти помага да се справиш с останалото.

Финанси и пари

Направете усилие да изразходвате енергията си там, където искате най-много тази година. И ако го направите, ще се изплати. Когато Марс се срещне с Юпитер в началото на 2018 г., ще бъдете подготвени за жертви, които в крайна сметка ще ви спечелят голяма победа.

От март до края на май ще направите крачка напред. С Марс ретрограден от юни до август, поемете този път и направете важни промени. Септември или дори ноември ще бъде подходящо време за първите стъпки към нова финансова цел, когато слънцето се присъедини към Юпитер в Стрелец.

През ноември и през декември ще стигнете до усещането си за спокойствие. Сатурн вече е в игра и с малко търпение ще получите всичко, което заслужавате.

Любов и приятелство

Следващата година е всичко за Овен! Меркурий и Венера ще обединяват усилията си със слънцето в началото на годината. Това означава, че ще бъдете много популярни, а хората около вас ще искат да прекарват повече време с вас. 

Когато усетите досадните ретроградни удари на Меркурий, използвайте това като шанс да забавите нещата и да се свържете с някой, който е малко по-внимателен. Запознайте се с някого на вашето ниво, който е готов да направи това, което е необходимо, за да ви прави щастливи.

С Марс ретрограден през лятото, това означава, че ще преживеете още едно голямо разтърсване в рамките на вашия социален кръг и любовта към живота. Ако сте част от голяма група, се подгответе да опознаете хората на по-интимно ниво.

През Октомври, Венера ще бъде ретроградна в рамките на Скорпион. За вас това означава да бъдете по-внимателни с времето си и с кого го харчите. През ноември, когато Юпитер влиза в Стрелец, бъдете готови да се поглезите и бъдете подготвени за това, че всички около вас ще търсят любов!

На хоризонта има повече възможности за платонични и любовни взаимоотношения за вас преди края на годината.

Здраве

2017 г. беше вълнуваща и емоционална за вас! През Новата година отделете време за почивка, отпускане и практикуване на грижа за себе си, както физически, така и емоционално. Преминахте през трудни времена и 2018 г. е за вас, поставете цели и граници и вземете най-добрите решения за себе си.

Овенът е склонен да се бори със стреса, така че не забравяйте да бъдете любезни към себе си. Направете неща, които ви карат да се чувствате добре. Не забравяйте, че държите ключа към замъка и никой не може да отнеме вашите сили далеч от вас. Меркурий е вашата здравословна планета, както и тя е бързо движеща се. Не забравяйте да слушате тялото си през цялата година, но обърнете специално внимание на белите дробове, ръцете, раменете и червата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay