Причини бившият да продължава да ви търси

Причини бившият да продължава да ви търси

Трудно ли ви е да преодолеете раздялата си? Ако и вие сте от хората, които са заседнали и прекарват по-голямата част от времето си в дилема, тогава е време да се самоанализирате и да помислите над случилото се. Макар и периодът да е ужасно труден, с времето свиквате и продължавате с живота си.

И тогава, една хубава вечер, от нищото, получавате съобщение "Хей! Може ли да поговорим?" Този текст е шокиращ. Дори да сте изтрили номера му, вие го знаете наизуст, виждайки го се сещате за всичко през което сте преминали, всичко преминава пред очите ви отново. Той се е разделил с вас, но днес отново ви търси. Зад всяка раздяла обаче има сериозна причина. Или сте се разлюбили, единият от партньорите се влюбил в някой друг или не са в състояние да се обвържат.

И така, каква може да е възможната причина за тези необичайни послания?

Иска да изрази възмущението си

Неизказаните емоции остават затворени в сърцата ни и пречат на нашето спокойствие. Може да се свързва с вас с цел да изрази горчивината си. Вероятно той иска да изкаже мислите си и да намери душевния си мир, като се свърже с вас и може би дори да спори с вас. Самотата може да бъде друга основна причина зад желанието му да ви изпрати съобщение. Липсва му присъствието и връзката ви и това го кара да ти пише.

Чувства се виновен – наистина

Най-честата причина да ви пише е, че искрено съжалява за това, което ви е причинил. Грешно е схващането, че винаги страда най-много този, който е бил зарязан, а не този, който е решил да приключи всичко. Той може да е скъсал с вас, но пак може да се тревожи за вас и чувствата ви. Звучи иронично, но е вярно!

За да провери как са нещата при вас

Може би не притеснението е водещо, а любопитството. Да, наистина има огромна разлика. Възможно е той да иска да провери дали имате нова любов или все още мислите за него. Около 32% от мъжете се обаждат на бившите си, само за да проверят как е продължил живота й.

Иска секс

Правилно сте прочели! Той може да иска да е отново в живота ви заради секса. Това е основно причина в много случаи. Но не бива да му позволявате да се възползва от вашата уязвимост.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay