Разговори, които да проведете с бъдещата си свекърва

Разговори, които да проведете с бъдещата си свекърва

Докато сте на път да се омъжите за човека на мечтите си, винаги се появяват определени мисли, за които просто не можете да устоите да мислите. Едно от основните неща включва, как бъдещата ви свекърва ще се отнася с вас. Има определени очаквания и разговори, които трябва да проведете със свекърва си, за да поддържате добри отношения. 

Нещата, които трябва да знаете за семейството

Със сигурност не искате да бъдете единствената, останала извън разговора, когато семейството е заедно! Има много неща от детството и последните години от живота на вашия мъж до времето ви като семейство, за които бихте искали да знаете, особено от свекърва ви. Седнете с нея и извадете онези стари албуми със снимки, смейте се заедно и й помогнете да преживее тези щастливи спомени. Задавайте й въпроси, когато можете!

Напълно я уверете, че не застрашавате нейната позиция

Свекървите могат да станат наистина чувствителни, особено с възрастта и сега, когато тяхното скъпо дете е вече пораснало, готово да се ожени, може да стане сложно. Понякога те се чувстват несигурни относно новото попълнение в семейството си и чувстват, че бавно ще бъдат изтласкани от живота на детето си. Напомнете й, че сте тук, за да добавите повече към щастието и да сте друго дете за нея.

Уведомете я, когато ще сте готови да създадете семейство

Никой не харесва, когато роднини и особено свекърва ви започне да ви досажда да имате дете, когато не сте готови. Това може да изглежда като трудна тема за започване на разговор, но е необходимо, за да не се чувствате обременени от това. Кажете й спокойно, че ще сте готови да говорите и да мислите за бебе, само когато вие и съпругът ви се чувствате удобно с това.

Предпочитанията за храна - доста важно!

Храната е начинът, по който може да се достигне до сърцето на някого и това се отнася особено за свекървите. Забележете какво обичат да готвят и хапват, а също така им задавайте въпроси относно предпочитанията им към храната.

Тя винаги ще бъде ваша майка

Нищо не би размекнало повече сърцето на свекърва си, от това да я наречете мамо. Да бъдеш майка е огромна отговорност и това ще я накара да се почувства доволна и част от брачния ви живот. Не забравяйте, че тя винаги ще бъде майка на вашия съпруг, така че е единствено оправдано да я приемате и като ваша майка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay