Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

След разгорещения и купонджийски сезон на Лъва е време да се отправим към Девата. Както вече знаете, този едномесечен период ни дава повод да организираме себе си, да станем по-продуктивни и да вземем живота си в ръце. Девата ви призовава да завършите отдавна отлагани проекти и да се заемете с подредбата на дома си.

Облагодетелствани през този период са земните знаци Дева, Телец и Козирог, но това не значи, че останалите няма да могат да се възползват от предимствата, които им носи този месец. В сезона на Девата няма място за много емоции - сега на почит са практичността и вниманието към детайла.

А сега да видим какво я очаква всяка зодия през този сериозен период от годината!

Стрелец

Всички погледи са насочени към вас, особено когато става дума работа! Важно е да сте подредени, внимателни и да присъствате на работното място, защото ви предстоят много задачи. Не се стресирайте! Дайте най-доброто от себе си, свършете цялата тази работа и ще получите цялото признание и награди, които заслужавате – може дори да получите повишение!

Козирог

Вие сте затворена личност, но сте изключително упорити относно своите възгледи. Време е да да спрете да се напрягате и да се отпуснете. Вслушвайте се повече в думите на околните. Бъдете гъвкави и отворени към различни мнения. Този месец е свързан с отварянето на ума ви и разширяването на перспективите ви, така че е важно да се свързвате с голямо разнообразие от хора и да се учите от тях. Моментът е подходящ да изживеете света около себе си по напълно нов начин!

Водолей

Хората смятат, че сте студени и дистанцирани, но този сезон на Дева е свързан с гмуркане на дълбоко и влизане в контакт с собствените ви чувства. Това важи особено за вашите взаимоотношения. През този месец ще се чувствате по-еротично и интимно със своя партньор и така ще се съсредоточите върху емоционалната страна на връзката си. Ако сте необвързани, определено ще започнете да изпитвате чувства към някого.

Риби

Сезонът на Девата активира зоната на взаимоотношения във вашата диаграма, така че можете да считате следващия месец за свой личен сезон ! Много по-лесно е да се разбирате с хората, да си сътрудничите с колеги и да се градите нови връзки. Всеки път, когато сте с най-добрата си приятелка или с любимия, или дори с бизнес партньор, е добре прекарано време този месец.

Вижте Част 1 и Част 2!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay