Секс от пръв поглед – защо не?

Не слушайте проповедниците, а вътрешния си глас

Секс от пръв поглед – защо не?

Разбира се, че сексът не е най-важното в една връзка. Там има няколко най-важни неща, но пък сексът винаги е едното от тях. Ако той не върви, това може да не предизвика раздяла, но със сигурност ще доведе до поне още една връзка. "Сексът не е важен" - тогава защо изобщо се занимаваме с мъже, а не се женим за най-добрите си приятелки, примерно? 

От тази гледна точка, никак не е разумно да го усложняваме още в началото. Макар и "светите води ненапити" да повтарят, че тъкмо това е разумно. Всеки, който се радва на успешен полов живот, ще потвърди, че не е така. Да, контактите между двама партньори стават все по-хубави с времето, с опознаването и отпускането, но това в никакъв случай не означава, че трябва да пренебрегваме първия секс. А е твърде вероятно да го превърнем в провал, ако му кажем "Да" толкова трудно, колкото би ни коствало да се решим на вричане пред олтара.

Секс от пръв поглед – защо не?С времето сексът става по-хубав, но никога няма да стане толкова спонтанен, колкото е в началото. Глупаво е да се лишим от това. От първичното привличане – само, за да изглеждаме "по-сериозни" и "различни от другите". Няма нищо сериозно и различно в това да потискаме желанието си и най-накрая да го превърнем от спонтанно – в нагласена работа с хиляди притеснения, преди да я свършим. По-добре да се награбим още в началото и после с усмивка да си спомняме тези моменти. 

А "проповедниците" наоколо – тях изобщо не бива да ги слушаме! То е ясно какво ще ни кажат: мъжете са тежки, а жените са леки, когато си лягат от първата вечер; ключът е добър, ако отваря много врати, но ключалката за нищо не става, щом много ключове могат да я отворят. Чували сме ги тея! Само че, ако "ключалката" знае какво иска, ако не си губи за отрицателно време ключовете и не се хвърля на всеки срещнат такъв, няма нищо лошо в това да се отдаде на страстта. Когато наистина я почувства. 

Що се отнася до мъжа, предизвикал страстта – ако си имаме достатъчно неща, с които да спечелим добро впечатление, спонтанният първи секс със сигурност няма да ни попречи. Напротив. Много по-добре е от опознавателни приказки, в които намесваме бившите си партньори, или от до болка досадната реплика: "Не съм такова момиче!" 

Пожелаваме ви спонтанна нова година и се надяваме, че посрещането ѝ е било приятно!

110 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.09.2012|15:39
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :):PpP
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay