ТЕСТ: Какви са отличителните ви характеристики според големината на ръцете?

Разберете как физическите особености влияят върху личността ви

ТЕСТ: Какви са отличителните ви характеристики според големината на ръцете?

Знаете ли какви са вашите характерни особености според разстоянието между пръстите? Ако сте пропуснали да разберете какво казва тази физическа характеристика за вашата личност, не е късно да го направите.

Днес също ще обърнем внимание на вродените физически особености като признак за наличие на едно или друго качество у човека. За да разберете какво говори за вас дължината на ръцете и формата на дланите ви, преценете към кой от описаните по-долу типове спадате.

Ако разстоянието между свивката на лакътя и самото начало на дланта ви е по-голямo от една педя, то вашите ръце попадат в категорията "дълги”. Обратно, ако разстоянието е равно на или по-малко от една педя, то вашите ръце са къси.

ТЕСТ: Какви са отличителните ви характеристики според големината на ръцете?

Дълги ръце
Хората, които имат по-дълги ръце, обикновено са много чувствителни. Емоциите им са разнообразни и е много вероятно да ги засегнете дори несъзнателно, защото са доста раними. Но това не означава, че са наивни - те много добре могат да преценят кои отношения са истински ценни в живота.

В професионален план те са абсолютни перфекционисти. Обичат да вършат работата си безупречно и когато заемат ръководна позиция, изискват същото и от своите подчинени, което печели страхопочитанието и респекта на колегите им. Не понасят, когато нещо не е в ред (това се отнася с еднаква сила и за дома им).

Къси ръце

Те са чистосърдечни и могат да бъдат особено щедри към околните. Не забравят, когато някой е направил жест към тях и винаги го връщат. Не обичат лицемерието и подлите взаимоотношения. Освен това хората с по-малки ръце са склонни да поемат по-големи рискове и да се впускат в романтични, но и в екстремни, приключения.

Те са прагматици както в работата, така и в отношенията си с околните. Винаги търсят възможно най-логичното, бързо и ефективно решение на всеки един проблем. Казват истината и са много директни, но не и груби, в отношенията си с другите.

ТЕСТ: Какви са отличителните ви характеристики според големината на ръцете?

Ето и най-отличителният елемент на хората с:
- дълги пръсти: любопитство
- къси пръсти: качества на лидер
- квадратна длан: прагматизъм
- правоъгълна длан: интуитивност

За още интересни статии и тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay