ТЕСТ: Коя е вашата тъмна страна според зодията ви?

Разберете кои са лошите ви черти

ТЕСТ: Коя е вашата тъмна страна според зодията ви?

Повечето зодиакални тестове ни показват нашите най-добри и силни черти от характера и рядко ни разкриват кои са лошите ни качества. Всички знаем, че няма перфектни хора и всеки един от нас има своите позитиви и негативи. По-рядко говорим за недостатъците си, защото никой не желае да се задълбава в тях и да му ги посочават, но понякога ни е нужно да разберем кои са те, за да успеем да разберем и себе си.

Този тест ще ви помогне да откриете кои са вашите негативни личности качества според зодията и ще ви покаже тъмната ви страна, която е част от вас и не бива да страните от нея. Всичко, което трябва да направите, е да откриете зодиакалния си знак отдолу и да прочетете коя е вашата тъмна страна!

Овен
Типично за Овните е да бъдат доста импулсивни и да искат всичко да се случи точно на мига. Те са сред най-избухливите от зодиака. Ако някоя идея не е тяхна, те не се интересуват от нея и понякога се държат доста незряло.

Телец
Телците обичат да притежават, те са материалистични и понякога доста меркантилни. Понякога трябва някой насила да им припомня златните правила в общуването. Големи инати са, проявяват се и като самовлюбени личности, а мързелът им идва в повече.

Близнаци
Те са като няколко различни личности, вплетени в една. Торба пълна с изненади, от която не знаете какво ще изскочи. Те имат много хобита и интереси, което не е лошо, но е  лошо, че се смятат за най-добри във всяко едно от тях.

Рак
Раците са страшно раздразнителни и настроението им се мени за секунди. Те не обичат да напускат зоната си на комфорт и се обиждат доста лесно, което означава, че понякога е доста трудно да се общува с тях.

Лъв
Лъвовете са чаровни и любвеобилни, но се оказва, че честичко обичат най-много себе си. Те изискват постоянно внимание и винаги се опитват да бъдат центъра на вниманието. Те мислят, че светът се върти около тях.

ТЕСТ: Коя е вашата тъмна страна според зодията ви?

Дева
Бъдете внимателни, ако излизате с Дева, защото Девите са доста по-осъдителни и претенциозни от всички други зодиакални знаци. Те са перфекционисти и изследват поведението на човека срещу тях до най-малката подробност.

Везни
Те са много нерешителни и прекарват ужасно много време в учене и подготовка дори за най-малкото нещо. Те са от онези хора, които стоят пред витрината в магазина и внимателно четат етикета на кетчупа. Взимат всички решения с големи мъки.

Скорпион
Няма по-опасни от Скорпионите. Те са страстни, но могат да бъдат и доста манипулативни и избухливи. За тях лошото настроение е съвсем нормално състояние, едно базово ниво, от което могат да пропаднат и доста надолу.

Стрелец
Стрелците за известни с това, че често нямат свое мнение или просто не обичат да го споделят, което ги кара да изглеждат малко странни и нерешителни. Имат и още една тъмна страна - тази на многознайкото, който все опитва да се налага.

Козирог
Козирогът е маниак на тема контрол. Той иска да има контрол над всичко и не обича да се пуска по течението. Козирозите често използват хората за своя облага и обичат да започват кавги, сплетни и вражди заради любовта си към клюките.

Водолей
Те смятат, че са толкова умни, че имат правото да дават оценки за другите на момента, без да са ги опознали добре. През повечето време живеят в свой собствен свят и са извън реалността. Дават добри съвети, но рядко самите те ги следват.

Риби
На Рибите им липсва директност. Те са склонни да премълчават обиди, за да запазят мира, но така натрупват негативи в себе си, които излизат на повърхността под формата на завист към другите. Рибите са и най-наивният зодиакален знак.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay