Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

Астрологията ви разкрива пътя към добрия секс!

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

Дори и да четете хороскопа си просто за забавление, няма да е никак зле да погледнете и концепцията за зодиакалната съвместимост, защото се оказва, че страхотният секс ни е предначертан от звездите и няма да е никак зле да им обърнем малко повече внимание.

Ако искате повече химия във връзката си или пък се чудите защо нещата между вас и партньора ви се получават толкова добре, то може би отговорът е в астрологията и вашите зодиакални знаци. Открийте зодиата си по-долу и разберете коя е вашата идеална сексуална съвместимост!

Овен
Вие сте самоуверени и малко агресивни, обичате завоеванията и обикновено сте човекът, който преследва тръпката си. Вие желаете незабавно удовлетворение, не харесвате емоционалните игри и обожавате, когато някой се заиграва с косата ви.
Най-голяма съвместимост: Лъв, Близнаци и Скорпион

Телец
Вие сте повече чувствени, отколкото сексуални, обичате стимулацията на всичките ви сетива и пълното сексуално преживяване е много важно за вас. Мразите да пилеете излишна енергия и обикновено сте тези, които биват преследвани.
Най-голяма съвместимост: Скорпион, Рак, Дева

Близнаци
Близнаците са отворени към света и към своята сексуалност. Те не се боят да правят секс на нетрадиционни места и не се срамуват от мръсните приказки. Вие сте страхотни във флиртуването и цените хората, които обичат да експериментират.
Най-голяма съвместимост: Овен, Водолей, Козирог

Рак
Вашият подход към секса е креативен и чувствен. Вие имате добре развита интуиция и лесно можете да почувствате какво иска и какво хареса партньорът ви. За вас сексът трябва да бъде изпълнен с чувства, но и с първично желание.
Най-голяма съвместимост: Телец, Лъв, Риби

Лъв
Лъвовете са известни с техния постоянен и много силен сексуален нагон. Вие се оповавате на своя чар и химия, за да привличате партньори. Всички обичат да са около вас, вие сте забавна личност, а страстта в леглото ви е пословична. Любовната игра е най-силното ви оръжие.
Най-голяма съвместимост: Скорпион, Овен, Лъв

Дева
Девите всъщност не са никакви скормни девици. Тяхната силна енергия ги прави много сексуални и чувствени. И най-нежното докосване може да ги възпламени. Девите нямат нужда от нестандартни пози и места - те се наслаждават на простичките неща в секса.
Най-голяма съвместимост: Телец, Козирог, Везни

Тест: С кои зодии имате най-голяма сексуална съвместимост?

Везни
Смята се, че Везните са най-фините натури от зодиака, с отличен вкус и деликатна чувственост. Не е никак изненадващо, че за вас добрият секс включва не само физическа, но и ментална стимулация и вербална предигра. Музика, бельо, романтични елементи - това е ключът!
Най-голяма съвместимост: Дева, Лъв, Стрелец

Скорпион
Вие имате репутацията на много страстни натури с голяма сексуалност и желание. Вашият сексуален живот трябва да бъде изпълнен с вълнение и често се наслаждавате на сценарии, които включват сила и контрол. Силна ви емоционалност ви прави страхотни любовници.
Най-голяма съвместимост: Телец, Риби, Лъв

Стрелец
Вие сте известни като търсачи на силни усещания. Чаровни сте, страстни сте и сте доста изобретателни в спалнята. Лошото е, че ви доскучава бързо и ви се иска повече спонтанност в сексуалния живот. Когато сте необвързани обожавате да флиртувате, а във връзката си търсите приключения.
Най-голяма съвместимост: Овен, Близнаци, Водолей

Козирог
Имате репутацията на един от най-сексуалните знаци в зодиака, но същевременно сте и доста чувствителни. Търсите перфектния баланс в партньора си. Не обичате прекалената ексцентричност в леглото, но не сте фенове и на рутината. Обожавате да ви ухажват и да флиртуват с вас.
Най-голяма съвместимост: Рак, Телец, Дева

Водолей
Вие сте романтични натури, обичате да ви преследват и ухажват, но не сте склонни да се предадете напълно и винаги оставяте последния ход за себе си. Искате да ви свалят звезди и да ви ухажват и преследват. В леглото сте пълни с въображение и ентусиазъм.
Най-голяма съвместимост: Водолей, Везни, Стрелец

Риби
За Рибите е известно, че се разбират добре с всички хора и нямат никакви проблеми с привличането на обожатели. В леглото вие сте романтични, чувствени и игриви, а партньорът ви оценява въображението и техниките, които прилагате. Фокусирате се повече върху удоволствието на партньора, отколкото върху своето.
Най-голяма съвместимост: Рак, Скорпион, Везни

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
9 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay