Топ 10: Най-щастливите моменти от ежедневието на всяка жена!

Нека поговорим за малките ежедневни радости

Топ 10: Най-щастливите моменти от ежедневието на всяка жена!

Да бъдеш жена е нещо невероятно, но има някои моменти в нашия живот, които са по-специални от други. Това са случки, за които не се замисляме много често, ежедневни дейности, които ни носят несравнимо удоволствие. Като не изключваме истински важните събития в живота ни, разбира се, можем да кажем, че тези дребни и забавни дейности са есенцията на нашето съществуване и имат силата да ни направят щастливи.

Те се случват всеки ден и е лесно да ги приемем за даденост, но със сигурност ще ни липсват, ако не ги правим. Представяме ви малките щури радости, които всяка жена изпитва в ежедневието си. Сигурни сме, че всички дами ще разберат много добре за какво точно говорим!

1. Свалянето на сутиена в края на деня. Има ли нещо по-задоволяващо от свободата?

2. Събличането като цяло. Точка. Без сутиен, без тесни дънки, без обувки. Да сте без дрехи и да сте сами вкъщи - истинска красота!

3. Търкането на очите след махането на спиралата. Знаете колко е ужасно, когато окото ви дразни и се почесвате внимателно, за да не размажете спиралата? Е, толкова е хубаво, когато грима го няма и може да разтъркате очите си.

4. Гладко епилирани крака. Признайте, искате да ги докосвате постоянно и се чувствате като в реклама.

5. Махането на фиби от косата. Дразнили са ви цял ден и се чувствате много по-спокойни, след като ги няма.

6. Събуването на токчетата. Усещането е наистина райско! Да, токчетата карат краката ви да изглеждат божествено, но нищо не може да се сравни с чувството, да сте здраво стъпили на земята.

7. Разпускането на косата. Развалянето на опашка, плитка, сложна прическа - чувството е божествено и толкова задоволяващо.

8. Оформянето на веждите. Боли ужасно много, докато го правим, но след това резултатите си заслужават. Чувствате лицето си много по-красиво и оформено.

9. Достигането до последния ден на цикъла. Свърши се! Най-накрая се свърши!

10. Да бъдете жена! Най-хубавото нещо от всички, с което трябва да бъдете особено горди!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay