10 сложни житейски ситуации, които само жените могат да разберат

Някои неща са абсолютно непонятни за мъжете!

10 сложни житейски ситуации, които само жените могат да разберат

Може да не идваме от различни планети и да не сме толкова коренно различни, но трябва да признаем, че има неща, които мъжете никога не биха разбрали. Има житейски ситуации, които само дамите мога да изпитат, като разберат техния смисъл и дълбочина.

Хубаво е да си жена, но понякога може да бъде и доста стресиращо и объркващо. Още по-сложно става, когато попаднем в ситуация, в която един мъж не би ни разбрал. Тогава наистина изглежда сякаш сме от друга планета. Днес ще ви представим няколко неща, които само жените биха могли да разберат. Защото понякога всичко, което ни остава, е да си съчувстваме една на друга!

1. Удивително е как с всяка изминала година остаряваме все повече, но никога не сме прекалено големи, за да се наслаждаваме на някой по-старичък филм с участието на Зак Ефрон. Това не се бори за престъпление, нали?!

10 сложни житейски ситуации, които само жените могат да разберат

2. Само ние разбираме, че компанията на най-добра приятелка, бутилка вино и романтичен филм, могат да излекуват разбитото сърце.

3. Само ние имаме смелостта да излезем с къса дрешка, когато навън духа ураганен вятър.

4. Тревожим се, че ако мъжът плати сметката, то сме му задължени по някакъв начин и трябва да върнем жеста.

5. Понякога ни бъркат със секретарката в офиса, защото на някои хора не им хрумва, че може би сме на по-ръководна позиция.

6. Само ние разбираме ужаса на това вечер да се погледнем в огледалото и да осъзнаем, че цял ден сме ходили с размазан грим под очите.

10 сложни житейски ситуации, които само жените могат да разберат

7. Ние се чудим дали ще направим добро впечатление, ако си поръчаме още един десерт или още една напитка - искаме още едно парче торта, но дали дамите правят така?

8. Менструалният цикъл. Точка.

9. Трябва да обясняваме каква борба е да се гримираш, лакираш и да си направиш прическа и защо след това се пазим от дъжда като дявол от тамян.

10. Вечната дилема - дали да си облечем нещо удобно, но не толкова модерно, или да заложим на нещо много красиво, но страшно неудобно!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay