15 неща, които мъжете не ни казват

15 неща, които мъжете не ни казват

Нека си го признаем- връзките могат да бъдат много сложни. Има много фактори, които влияят на взаимоотношенията между мъжа и жената- одобрение от семейството и приятелите, сексуален живот, липса на комуникация и т.н. Важно е да работим върху връзката си и едно от нещата е да разберем какво мисли партньора ни, дори да не го е казал на глас. Ясно е, че ние имаме много тайни от мъжете, но не мислите, че и при тях не е същото. Има доста неща, които мъжете крият от нас и сега ще ви споделим някои от тях:

1. Какво мисли за тялото ти

Външният вид на жената е много деликатна тема. Хората качват и свалят килограми, а в ерата на Instagram, повечето жени се чувстват подтиснати от външния си вид и най-вече килограмите. Мъжете са наясно с това и вероятно и вашият партньор има мнение относно тялото ви, но го пази за себе си, за да не нарани чувствата ви. 

2. Работата и семейната драма

Мъжете са горделиви същества. Те твърдят, че всичко е наред, дори когато не е. Дори да има проблеми в работата, семейството или с приятелите си, вероятно няма да ви сподели. Поговорете, за да се уверите, че всичко е наред. 

3. Той не е толкова улегнал, колкото изглежда

Вярвате или не, мъжете изживяват много от нещата, които и ние изживяваме. Разликата е, че те не винаги го показват. 

4. Той е ядосан или разстроен

Има неща, за които просто не си струва да се спори, според мъжете. Вашият партньор може да е ядосан или разстроен, но да реши просто да премълчи. 

5. Бил е мамен в предишни връзки

Помните ли, че казахме, че мъжете са горди. Именно това е причината да не ви споделя истории от предишните връзки. Мъжете не обичат да говорят за чувствата си, особено когато са били наранени. 

6. Привлечен е от ваша приятелка

По очевидна причина, мъжете пазят тази информация за себе си. Все пак, замислете се какво ще направите, ако вашият любим ви сподели, че приятелката ви е страшно секси...

7. Неговите сексуални фантазии и фетиши

Комуникацията в леглото е ключов момент, но понякога мъжете смятат, че фантазиите им са твърде извратени и решават да не ги споделят с партньорката си.

8. Какво мислят приятелите му за вас

Мъжете не винаги казват какво мислят приятелите им или семейството им, особено ако те не ви харесват особено. 

9. Паролата на телефона

Всеки човек трябва да има свое лично пространство. Дори да не крие нищо от вас, едва ли ще ви даде паролата на телефона си. А и не би трябвало. 

10. Травма от детството

Ако имате травма от детството, ще разберете защо той не иска да споделя с вас. Това са лоши спомени, към които никой не иска да се връща. Не го притискайте. 

11. Какво е правил снощи

Мъжете не обичат да дават обяснения къде са били и какво са правили. Дразнещо е, но е факт.

12. Той не е сигурен във връзката ви

Често мъжете остават в една връзка, само защото се притесняват как ще реагира жената, ако я прекратят. 

13. Финансовото му състояние

Трудно е да си възрастен. Имаш огромни разходи и ниска заплата. Отново ще кажем, че мъжете са горди и ако той има някакво финансово затруднение, едва ли ще сподели с вас. 

14. Все още има чувства към бившата си

Разделите са трудни. Както за нас, така и за тях. Понякога мъжете просто не могат да забравят онази жена, която са обичали. Много от тях обаче мислят, че най-добрият начин да преживеят тази любов е да започнат нова връзка. И го правят...

15. Приятелките му от женски пол

Нормално е да ревнувате. Затова може би той просто е решил да ви спести тази информация, например, че ще пие кафе със стара приятелка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay