5 женски качества, които всички мъже намират за непривлекателни

Ето кои са те!

5 женски качества, които всички мъже намират за непривлекателни

Всички знаем основните неща, които мъжете харесват и намират за привлекателни в една жена. И тук става дума за черти от характера и поведение, защото физическата красота е строго индивидуална за всеки един човек и е трудно да се определят общи стандарти.

Но когато говорим за поведение и характер можем малко по-лесно да се обединим около няколко качества, които мъжете одобряват. Но няма как да имаме хубавото без да обърнем внимание и на лошото. Има части от женското поведение, които не се харесват на мъжете и днес ще ви запознаем именно с тях. Ето няколко наши непривлекателни качества според мъжете, за които трябва да знаете!

1. Болезнена ревност
Първоначално ревността ласкае мъжа. Но ако започнете да го ревнувате от всяко ходещо и дишащо същество… Е, тогава вече има проблем. Никой не иска да се чувства така, сякаш му нямат доверие.

2. Когато се стараем твърде много
Мъжете искат нас. С нашите добри и лоши черти. Те не искат наша подобрена версия, която постоянно се опитва да е по-по-най. Това е дразнещо, ненужно и изглежда адски изкуствено.

3. Постоянно флиртуване
Не се опитвайте да го накарате да ревнува или да му покажете колко сте желана като непрестанно флиртувате с други мъже. Това само ще го накара да се зачуди дали наистина го харесвате и дали си заслужава да бъде с вас.

4. Командоренето
Хубаво е да командвате, но не и да командорите. Добре е да водите, да имате своя позиция, да взимате решения и да отстоявате мнението си, но не е готино да се държите с него като с ваш подчинен.

5. Непрестанна драма
Мъжете мразят драмите. Жените пък някак все се забъркват в такива неща. От време на време всички драматизираме, в това няма нищо лошо, но постоянното мрънкане и прекалената емоционална нестабилност не се харесва не само на мъжете, но и на всички около нас.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay