5 начина да направите секса на къмпинг по-хубав

5 начина да направите секса на къмпинг по-хубав

Сексът на открито може да бъде тема табу или нещо напълно естествено. Зависи от гледната ви точка. Сексът на къмпинг може да бъде много забавен за една двойка, тъй като е по-различно. Обстановката е друга и по някакъв начин излизате от зоната си на комфорт. Всъщност, сексът на необичайни места може да бъде начин за възстановяване на сексуалния живот. 

Това звучи страхотно, но нека бъдем искрени: има някои неудобства, свързани със секса на открито. Ето как да направите следващото си къмпингуване най-страхотното си секс преживяване:

1. Внимателно изберете мястото на палатката

Трябва да разположите палатката си на подходящо място, ако смятате да правите секс. Изберете по-крайните места, тъй като повечето семейства с деца избират по-централните места. Също така е добре да изберете плоско тревисто място, на което няма камъни и корени. Все пак трябва да ви бъде комфортно. 

2. Вземете си всичко необходимо за пълен комфорт

Вземете си някакви подложки за спалния чувал, задължително. Също така е добре да си вземете чаршафи за спалния чувал, тъй като той е направен така, че да задържа топлина, а при секс хората се потят. 

Подгответе си спален чувал за двама, за да можете да се гушкате през нощта. Другият вариант е да си вземете надуваемо легло. 

3. Не забравяйте презервативи

Никога не бива да забравяте презервативите. Също така можете да си вземете бебешки мокри кърпи, за да можете да се почистите. 

4. Отворете палатката леко

През лятото в палатките става много горещо. Затова отворете леко палатката, за да не ви е прекалено горещо. 

5. Опитайте различни секс пози

Това, че палатката е изключително малка всъщност е страхотно, защото води до по-голяма интимност. Разбира се, пози като кучешката са изключени, тъй като палатката е ниска, но има много други интересни пози, които можете да опитате. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay