6 начина да подобрите Instagram профила си

6 начина да подобрите Instagram профила си

Instagram се превърна в една от най–големите социални мрежи и набира все повече популярност. Това да имаш въздействащ и уникален акаунт може да е ключово за бизнеса ти и да ти даде много възможности. Тогава как да направиш Instagram-а си да се отличава от масата? Ще ти покажем 6 начина, по които да подобриш Instagram профила си.

  1. Избери си стил

Трябва да си избереш стил, който да следваш за своя Instagram профил и да се придържаш към него. Въпреки това, не трябва да си толкова строг със себе си, защото това те спира да си автентичен и спонтанен.

  1. Имай богат избор от съдържание

Това да имаш широк избор от снимки, от които да избираш може да е много полезно. Може да ти се струва досадно докато си навън да правиш няколко кадъра на нещо, което спонтанно ти е харесало и искаш да го заснемеш, но повярвай ще ти се отплати.

  1. Обработвай снимките си

Това да обработваш снимките си отново може да ти е супер досадно, но в днешно време филтрите и опциите, с които Instagram и други приложения за обработка на снимки разполагат, могат да са ти от полза и до голяма степен да подобрят снимките ти.

6 начина да подобрите Instagram профила си

  1. Ангажираността на аудиторията е ключът към успеха

Ако искаш да увеличиш хората, които те следват, то ангажираността е ключа. Хората искат да се чувстват част от твоята общност, да се чувстват близки с теб. За тази цел трябва да отговаряш на коментари, да харесваш чуждите снимки и да ги коментираш, колкото и досадно да ти изглежда това. Времето, в което постваш снимките си също е много важно. Трябва да е точно тогава, когато най-голяма част от аудиторията ти са онлайн.

  1. Постоянство

Трябва да си постоянен със своите постове, така че хората да те следват и да държиш аудиторията ангажирана. Препоръчваме от 1 до 3 поста на ден, като важното тук е да не постваш всичко на веднъж. Например по 1 пост сутрин, обед и вечер ще свърши работата.

  1. Използвай хаштагове

За тези които не знаят какво са хаштагове, това са думи които слагаш в описанието на снимките си, за да достигнат до точната аудитория. Това е препоръчително при профили с по–малко последователи, защото постовете ще стигат до повече хора. Хаштаговете трябва да са добре подбрани, така че постът ви да достигне до точните хора. Например ако сте се снимали във фитнеса не може да сложите хаштагове като: #travel #nature. Подходящи хаштагове ще са: #gym #healthylife #workhard.

Ако последваш тези съвети, ще станеш по-влиятелен в социалните мрежи, а защо не и инфлуенсър? Още полезни съвети можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay