6 неща, за които жените трябва да спрат да се тормозят!

Крайно време е да спрем да се притесняваме за това и онова

6 неща, за които жените трябва да спрат да се тормозят!

Жените сме емоционални създания. На жените ни пука, дреме ни, впечатляваме се, стресираме се, тормозим се… И каквото още ви идва на ум. В повечето случаи не ни е все едно и това води до много стрес и постоянни тревоги как изглеждаме в очите на другите.

Време е да спрем да обмисляме толкова всичко и да загърбим някои лоши навици и стари притеснения. Всичко изглежда далеч по-зле в главите ни, а всъщност едва ли някой забелязва всички онези неща, за които сме несигурни. Ето няколко неща, за които трябва да спре да ви пука!

1. Трябва да впечатлим мъжете
Трябва да живеем първо за себе си и според собствените си очаквания, а след това да се впуснем в търсене на човека, който да бъде до нас. И не бива да се преструваме и да бъдем такива, каквито не сме, за да впечатлим този и онзи.

2. Трябва да имаме перфектен грим и прическа
Няма нищо идеално! Какво ще стане, ако косата ни стърчи или пък спиралата се размаже? Едва ли ще се стигне до апокалипсис…

3. Наричат ни "откачалки"
Не бива да се впечатлявами, ако някой ни мисли за малко луди - това е съвсем в реда на нещата и дори може да се сметне за комплимент. Колко скучно щеше да бъде, ако всички бяхме нормални...

4. Трябва да изпълняваме определена роля
Отдавна границата между половете е размита и това, че сте жена, не означава, че трябва да метете пода по цял ден и да миете съдовете всяка вечер. Можете да оставите тази работа и на мъжа без никакви угризения.

5. Колко са скъпи дрехите ни
Няма значение дали роклята ни е дизайнерска, или сме я купили на много изгодна цена. Важното е как я носим, а именно - с увереност, класа и стил! Красотата на една жена идва най-вече от нейните качества и нейната осанка.

6. Колко калории приемаме
Важно е да бъдем здрави и да не ядем само вредни храни, но не бива да ставаме обсебени от килограмите и калориите. Наслаждавайте се на живота!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay