9 елемента от външния вид на жените, по които мъжете са луди

9 елемента от външния вид на жените, по които мъжете са луди

Повечето жени имат погрешното схващане, че първите нещо, което мъжете забелязват в една жена са гърдите, бедрата, усмивката и т.н. Всъщност, това е абсолютно грешно. Много малко са мъжете, които ще отговарят, че гърдите са нещото, което ги привлича най-много в една жена. 

Проучихме кои са най-привлекателните черти в жените, според мъжете:

1. Дълга коса

Според проучване, мъжете предпочитат жени с дълга, гъста и блестяща коса. Изглежда, че подсъзнателно те считат това за показател за добро здраве и дори за плодородие. Така че помислете преди да отрежете косата си. Естествено, има жени, които се чувстват по-красиви и по-уверени с къса коса.

2. Специална миризма

Повечето от нас знаят за феромоните - "химически сигнали", излъчвани от нашите тела. Но малцина от нас биха предположили, че са подсъзнателно използвани от хората, за да определят най-генетично съвместимия партньор. Изследванията показват, че феромоните разкриват разнообразна информация за човек, включително тази, която се отнася до здравето на имунната му система. Ето защо мъжете са способни да определят жените с най-добрата имунна система с помощта на миризмата им. 

3. Симетрия на лицето

Симетрията на лицето има голямо значение при определяне на привлекателността на жените. Тя дори може да бъде изчислена с помощта на няколко трикове. Мъжете обръщат внимание на тези критерии подсъзнателно, защото тези особености на лицето са знак за добри гени. Асиметрията се свързва с лошо здраве, лоши гени и дори аномалии в репродуктивните органи.

Дори дивите животни обръщат внимание на симетрията. Например женските лястовици предпочитат мъжки лястовици, които имат симетрични опашки, защото това е знак за добра генетика.

4. Цветът на зъбите

Състоянието на зъбите на жените играе важна роля за представителите на мъжкия пол. За щастие, има много методи за избелване на зъбите. 

5. Дълги ръце

Интересен факт е, че мъжете намират дългите ръце за по-привлекателни от дългите крака. 

6. Висок глас

Изследванията показват, че мъжете предпочитат тънки женски гласове, защото се възприемат като по-млади и по-женствени и показват високо ниво на естроген. Освен това високият глас също означава по-малък размер на тялото, докато ниският глас обикновено е по-свързан с мъжествеността, което означава, че жените харесват мъжете, които имат този вид глас.

7. Гъвкавост на гръбначния стълб

Не е тайна, че мъжете харесват женските форми. И под форми, разбирайте формите, които се появяват в резултат на извивката на гръбначния стълб, а не в резултат на наднормено тегло.

8. Червен цвят

Доказано е, че червеният цвят е привлекателен за мъжете. В дивия свят, червеният цвят означава готовност за чифтосване. 

9. Съотношение 7:10

Според учените мъжете предпочитат съотношението 7:10 на талията и бедрата, тъй като тези жени се считат идеални за раждане на дете. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay