9 знака, че сте в нездравословна връзка

И че трябва да я напуснете

9 знака, че сте в нездравословна връзка

Скъпи дами, искаме да ви предупредим, че има връзки, които не действат мотивиращо. Ако една връзка те дърпа надолу, повече ти взима, отколкото да ти дава, то вероятно трябва да я напуснете. Да си обвързан е хубаво, само когато има много любов, уважение, търпение, подкрепа. Но в противен случай е по-добре да си сам. Ще ви кажем кои са знаците в такавa връзка.

Той не ви дава да излизате с приятелите си

Ако всеки път, щом решите да излизате с приятелки, той се муси и дори се опитва да ви забранява, а след това ви натякава, това определено не е добър знак. Всяко човешко същество има нужда от пространство и така стабилни отношения определено не се градят.

Опитва се да контролира финансите

Ако живеете заедно, то е напълно естествено да имате общи доходи и разходи, но все пак не бива да допускате да будете контролирани за какво колко да харчите или да спестите.

Той гледа постоянно телефона, имейлите ви, съобщенията в социалните мрежи..

Ако ви няма доверие, то какво прави с вас? Доверието е най-важното нещо. Това може да завърши дори с домашно насилие, затова бъдете внимателни за подобни признаци.

Казва ви как да се обличате

Запомнете, никой, ама никой няма право да се меси в начина, по който се обличате, държите.. все пак това е начин, по който изразявате вашата идентичност.

Той се ядосва, ако говорите прекалено дълго по телефона

Вие сте свободен човек и това, че живеете заедно не означава, че цялото ви време трябва да е само за него. Така че той няма право да се държи така с вас и да го изисква.

Ревнува ви от най-добрия ви приятел

Това, че имате мъж приятел, който не е за изхвърляне, не означава, че ще си легнете с него. Дори звучи несериозно да си го помисли.

Той ви кара да се страхувате да кажете какво мислите

В една стабилна връзка това е недопустимо! Всеки трябва да се чувства свободен да казва и прави, каквото пожелае.

Той ви обижда

Ако обидите му са сериозни и ви засяга и това продължава, това определено не е връзка, която дава. Тя взима.. идентичността, самоуважението ви..

Приятелите ви се опитват да ти кажат, че той не е за теб

Ако всичките ви приятели са на едно и също мнение и забелязваш поне един от горните знаци, то може би наистина трябва да се замислиш за бъдещето на тази връзка.

Бъдете внимателни за тези знаци! Помнете, че заслужавате да бъдете обичани истински!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay