Любимите парфюми на жените (част 2)

Вижте кои са те

Любимите парфюми на жените (част 2)

Парфюмите са верни помощници на дамите. Те ни носят самочувствие, отправят послания, допълват стила ни. Ето защо е хубаво да заложите на страхотно ухание, разкриващо вашата уникалност и перфектно прилягащо на начина ви на живот.

В първата част ви запознахме с някои от най-любимите аромати на жените по света. Представяме ви и останалата част сред фаворитите. А ако все още не сте открили своя аромат, то сега е време да се запознаете с най-красивите и луксозни парфюми, оценени на изключително високо ниво.

"SI" BY GIORGIO ARMANI

Любимите парфюми на жените (част 2)

Аромат, който почита модерната женственост. Si е комбинация между елегантност, сила и независим дух. А ако решите да заложите на него за първа среща, то няма как да сгрешите.


GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE

Любимите парфюми на жените (част 2)

В серията от най-добрите парфюми на Givenchy, този цветен зимен аромат ще ви накара да се чувствате свежи през цялото време. Силният му аромат издържа поне до 8 часа върху кожата.


L’INSTANT DE GUERLAIN


Любимите парфюми на жените (част 2)


Парфюмът
L’Instant De Guerlain разкрива уникалния си състав, пръскайки ви със свежи и нежни нотки на мандарина, горчив портокал и бергамот, откроявайки го по неповторим начин.

CAN CAN BY PARIS HILTON


Любимите парфюми на жените (част 2)


Един от най-добрите парфюми за жени, оглавяващ редица класации. Чувствен и закачлив аромат, попадащ в "цветно-плодовото" семейство. Подходящ както за през деня, така и за вечерта. Едва ли марката има нужда от представяне, а качеството е гарантирано.


EUPHORIA EDP FOR WOMEN FROM CK


Любимите парфюми на жените (част 2)


След пускането му на пазара през 2005, от компанията съобщават за постоянното обновление и прибавяне на нови аромати. Причина за това е имено голямото търсене, което довежда аромата сред най-желаните в световен мащаб.

Станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay