Любими храни на зодия Рак

Вижте какво обичат да хапват представителите на зодия Рак

Любими храни на зодия Рак

Някои хора обичат да похапват повече от други, но трети изключително много харесват да глезят както себе си, така и своите близки. Представителите на зодия Рак са едни от най-големите чревоугодници сред всички ни, съобщават от foodpanda. Те обожават всичко, което са обичали да хапват в детството си.

От здравословна гледна точка в менюто трябва да присъстват моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, защото тези продукти съдържат калциев хлорид. Ракът винаги е във вътрешен конфликт и той е подвластен на нервни разстройства, затова приемът на тези храни му действа успокояващо.

Ако познавате човек с тази зодия сигурно сте запознати с изискания му вкус. Блюдата с морски дарове са едно от любимите му ястия, още повече, ако разкрие романтичната си същност – вечеря на свещи на брега на морето, прохладен бриз и чаша бяло вино. Изненадите са неговата стихия, затова не винаги може да изрази идеите си "скъпо". Раците обожават уюта на дома и в повечето случаи предпочитат магията от малките жестове.

Чрез различни анкети за малки и големи, успяхме да отбележим любимите храни на Раците. Зеленчуците са неизменна част от менюто им. Те обичат да спортуват, затова изискванията им към храната са високи. Любимата им салата е зелената и не пропускат да започнат вечерята си с нея. Също така пилето присъства почти всеки ден в менюто им, приготвено по разнообразен начин.

Представителите на тази зодия имат специално отношение към десертите и категорично не могат без сладко. Също така обичат и свежите плодове, спрямо сезона, но номер едно десерт за тях си остава изцяло шоколада и всички шоколадови изделия, без значение под каква форма са поднесени.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg  във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay