Как връзката ми ме вдъхнови да бъда по-добър човек

Как връзката ми ме вдъхнови да бъда по-добър човек

Знам какво си мислите: поредната история за жена, която не може да живее без Него.

Но няма да прочетете това.

Позволете ми да се представя. Не съм безнадеждна романтичка. Не харесвам чувствата, а още по-малко да говоря за тях. Аз съм ентусиазирана и щастлива. Ядосвам се трудно. Имах серия от лоши връзки и редица неправилни мъже преминаха през живота ми. Имам дом и куче, за което мога да се грижа доста добре. Харесвам песните на Бионсе. Бях ужасена от връзките и мъжете. До такава степен, че дори приятелите ми мъже ми казваха, че трябва да бъда малко по-мека в отношенията си с мъжете.

Тогава, срещнах някой, който промени живота ми. НО промени живота ми, а не определя живота ми. Има огромна разлика. Искам го, но нямам нужда от него, което може би е най-голямата сила.

Връзката, в която имах късмета да попадна, усъвършенства някои от най-добрите ми качества. Не само това, той ме научи как да помогна на тези качества да блеснат, дори когато не е наоколо.

Всяка жена трябва да бъде здраво стъпила на краката си и да може да се оправя сама и въпреки това да има човек, на когото с радост да позволява да се грижи за нея и да я кара да се чувства жена. Ето защо се радвам, че открих човек, който прави точно това.

Той ме подкрепя

Намерете човек, който ще ви подкрепя и ще ви нахъсва да постигнете целите си, независимо малки или големи са те. Когато правя нещо, без значение какво е, той винаги ме подкрепя и казва "Ти можеш, не се отказвай"

Кара ме да се чувствам красива

Не секси. Не сладка. Не очарователна. Красива. И няма значение дали съм с рошав кок и имам тъмни кръгове под очите или изглеждам сякаш ще ходя на бал, той бърза да ми направи най-милия комплимент и да ме накара да се почувствам специална. Обичам начина, по който се усмихва, когато съм с красива рокля и също толкова обичам начина, по който ме целува, когато съм със стара, широка пижама. Всяка жена трябва да се чувства красива. И мъжът до нея е човекът, който трябва да се погрижи това да бъде така. Независимо как изглеждате, какво е тялото ви или косата ви, точният човек ще ви кара да се чувствате красиви.

Успокоява ме

Трябва да взимам 100 000 решения на ден. А ако има нещо, което не мога да правя, то е да взимам решения. Добре, може би не са 100 000, но наистина трябва да мисля за много неща- работа, университет, новата диета, кучето, сметките, вечерята... всчико това е много работа за един ден. Той обръща внимание на това и знае точно какво да каже и да направи, за да се чувствам спокойна. Той не се страхува да се изправи срещу моята "лудост" и да ме разсее.

Кара ме да се смея

Постоянно. На най-нелепите неща. Понякога се опитва, а понякога го прави съвсем несъзнателно. Но се кълна, че мога да съм му ядосана и в следващата минута да му се усмихвам. Напомня ми, че трябва да се радвам на живота и че колкото по-щастлива съм аз, толкова по-често ще виждам и неговата усмивка. Никога не подценявайте смеха в една връзка. По-важен е, отколкото предполагате.

Научи ме на търпение

Забравих да спомена, че харесвам контрола. В моя живот всичко трябва да се случва под точно определен ред и по график. И ако нещо не се случи по начина, по който аз искам, това не е добре. Той ме научи, че понякога за хубавите неща си струва да чакаш.

Искам да бъде щастлив

И нашата връзка е сложна, като всяка друга. Но каквото и да се случи помежду ни, просто искам да бъде щастлив. Независимо дали е с мен или не, той ми напомни кои са важните неща в живота и ме научи на много. А важните неща в живота са много повече, отколкото аз си спомнях...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay