6 навика, които разрушават връзката ви

Вижте какво бавно разрушава отношенията ви

6 навика, които разрушават връзката ви

Има някои очевидни начини, по които вие и вашият партньор разрушавате връзката си. Има някои навици, за които сте виновни и двамата, които бавно разрушават отношенията ви. Вероятно и двамата въобще не се замисляте за тези неща, които правите. Тези навици нараняват повече от някои големи грешки, защото са част от ежедневието. Вижте дали тези 6 навика са част и от вашето ежедневие и ако е така се отървете от тях възможно най-бързо.

1. Стоите вкъщи постоянно

Много двойки достигат нивото на комфорт, което ги държи приковани на дивана цяла седмица. Няма нищо лошо в това, че предпочитате да останете заедно вкъщи, стига да не отменяте всичките си планове. Разбира се, срещите няма да са толкова вълнуващи като в началото, но е важно да продължавате да правите различни, забавни неща заедно.

2. Отдалечавате се

Може да мислите, че си правите услуга, като не се противопоставяте на партньора си по някои въпроси, но грешите. Ако има някакъв проблем или неразбирателство помежду ви, е важно да го обсъдите и разрешите навреме, преди да е станало прекалено късно. Всяко недоизказано нещо рано или късно ще застане помежду ви.

3. Станали сте мързеливи по отношение на секса

Нещата не са толкова горещи, колкото преди и това е нормално. Но можете да промените това! Поддържането на интимност е от съществено значение за успешната връзка, така че това е една област, в която не бива да ставате мързеливи. Прескачането на секса вечер е нещо, което не бива да се превръща в навик. И забравете за извинения като "Уморени сме" или "Заети сме"

4. Пропускането на отбелязването на годишнината

Дори и двамата да не сте от хората, които правят грандиозно събитие от годишнината си, е необходимо да отбележите този ден, в които любовта ви е започнала. Празнувайте годишнината си по свой собствен начин, но я празнувайте. Годишнините стават все по-важни с годините, така че не ги пропускайте.

5. Заспиване на дивана

Това може да звучи като нещо съвсем дребно, но е вреден навик. Не е проблем, ако се случва от време на време, но ако диванът постепенно замества леглото ви, това не е добър знак. Събуждането до човека, когото обичаме, е по-важно, отколкото мислим. Когато спите разделени, това неволно ви раздалечава.

6. Не говорите

Освен ако вашият любим не притежава някакви свръхсили, няма как да разбере какво мислите и какво чувствате, ако не му споделите. Не можете да очаквате да направи това, което искате, ако не му споделите какво е то. Не правете грешката да се оплаквате на прителките си, преди да сте споделили на половинката си какво не е наред. Изключително важно е да говорите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay