Мания в сряда вечер

Киномания продължава целогодишно

Мания в сряда вечер

Благодарим ти, Киномания! Затова, че ни показваш стойностни филми, които няма къде другаде да видим. И затова, че ще продължиш да го правиш цяла година.

Точно така. Aко и вие, също като нас, сте фенове на фестивала за значими в световен мащаб филми, които обаче не оживяват по екраните на българските кина, то имаме добра новина за вас.

"Киномания: Презареждане” прераства в ежеседмично щастие за българския зрител, наречено "Киномания в сряда вечер”. Отново във възроденото кино "Люмиер" в НДК и отново от 19 часа.

Фестивалът стартира с пет силни заглавия от българското кино, заснети през последната година.

Първата прожекция ще бъде на 23 ноември на новоизлюпилия се филм на Владислав Карамфилов - Въргала "Операция «Шменти капели»”.

След седмица пък ще можем да гледаме "Островът” на Камен Калев, с участието на Летисия Каста, Туре Линдхарт, Любен Дилов-син, Бойка Велкова, Руси Чанев и други.

На 7 декември ще се прожектира дебютът на Илиян Джевелеков Love.net, базиран на истории от реалния живот за запознанства, любов и интернет предизвикателства.

Седмица след това едно от най-новите български заглавия "Кецове” ще оживее на екран. Филмът, дебют на Валери Йорданов, ще разкаже историята на група млади хора, които се чувстват в свои води по плажната ивица на Кара Дере, но както знаем, няма пълно щастие, и тяхната идилия среща своя край.

На 21 декември ще можем да видим странната история на Лора от "Лора от сутрин до вечер”, дело на режисьора Димитър Коцев - Шошо.

За програмата в началото на следващата година също ще ви разкажем, но нека първо се насладим на родните гордости.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.11.2011|17:53
Благодарим за инфото! Много е важно да има будни люде !
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay