Месечен хороскоп за септември 2014

Вижте какво са предначертали звездите за всяка зодия

Месечен хороскоп за септември 2014

Всеки ден можете да четете своя дневен хороскоп в Jenite.bg, а в понеделник публикуваме и седмичен хороскоп, който ви запознава с плановете на звездите за всеки от зодиакалните знаци. 

Днес обаче ще се опитаме да разтълкуваме знаците на астрологията, благодарение на които бихме могли да надникнем в близкото бъдеще и да разберем какво ни очаква през септември 2014 година.

Овен
В началото на месеца ще изпитвате сериозни финансови затруднения. Тъкмо когато се почувствате в безизходица обаче, ситуацията ще се оправи. Тогава ще възвърнете своето усещане за контрол и съответно - спокойствието си. Именно по тази причина през втората половина от месеца ще бъдете силно мотивирани да постигнете нови професионални успехи. Помислете дори дали не е време да се преквалифицирате. Ако положите достатъчно усилия в работа, скоро те ще бъдат възнаградени.

Телец
Септември за вас ще бъде месец, изпълнен с почивни дни и весели нощи. Лятото въобще не е свършило, а приятните емоции са навсякъде. Заобиколени сте от приятни хора, така че няма какво да се обърка. Още в началото на месеца ще ви тръгне на пътешествия, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт, за да ви осигурят незабравими преживявания. Краят му пък ще бъде белязан от изпепеляваща любов, която ще ви топли цяла зима, а може и по-дълго...

Близнаци
Първата седмица от новия месец ще ви донесе доста главоболия. Има вероятност да не се разбирате с партньора си и дори да стигнете до грозни скандали. Въпреки това ще намерите начин да изгладите проблемите помежду си. Средата на месеца пък ще ви зарадва с неочаквана, но приятна вест. Може би ще се видите със стар приятел или пък ще получите неочаквано високо заплащане. В края на септември ще трябва да положите доста усилия в работа, тъй като изискванията към вас ще са наистина много високи.

Рак
Вероятно не се радвате особено, че лятото е към своя край, но новият месец ще ви завърти във вихрушка от емоции и въобще няма да усетите как ще се изниже. Опитайте се да бъдете концентрирани в началото на септември, за да си нямате проблеми в работата. Средата на месеца също ще бъде доста напрегната в професионално отношение, но пък в личен план ще ви се случват само хубави работи. Краят на месеца ще бъде белязан от изключително приятни събития, които ще оставят спомен в съзнанието ви за цял живот.

Лъв
Любовта ще ви застигне именно през този месец, и то по доста неочакван начин. Подгответе се психически за истинска вихрушка от емоции. Приятелите ще ви подкрепят, така че няма да има сърдити сред тях, че не им обръщате внимание. Всичко това ще се случи през първата половина на месеца, а през втората няма да можете да си намерите място от щастие. Човекът до вас ще ви открие нови хоризонти и заедно ще започнете едно хармонично и спокойно съществуване.

Дева
Началото на месеца ще бъде белязано от едно събитие, в което вие ще изиграете важна роля. Възможно е да изпитате напрежение, но си заслужава. Ваш близък ще ви бъде изключително благодарен за жеста, който сте направили към него. Втората половина на септември ще ви донесе сериозни доходи. Не отказвайте ангажименти, дори да ви се струват невъзможни - лека-полека всичко ще си дойде на мястото.

Везни
Възможно е да бъдете предадени от някого през септември. Месецът ще се изниже неусетно под въздействието на емоциите, които ще изпитате. В началото му ще имате известни търкания с партньора си, а ако сте необвързани - с близък приятел. Добрата новина е, че проблемите бързо ще направят място на приятните и споделени мигове заедно. В края на месеца ще можете да направите първи стъпки в нова професионална сфера.

Скорпион
Бихте могли да продължавате със студеното си отношение към всички около вас, но по-добре да не го правите. През септември вашата съдба е свързана с общуването с интересни хора, което няма как да стане като ги игнорирате. В началото на месеца ще имате възможност да посетите нови места и тъкмо тогава трябва да завържете нови контакти. През втората му половина пък ще бъдете принудени да комуникирате с непознати по въпроси, свързани с работата ви.

Стрелец
През този месец ще имате проблеми с настроението и самочувствието. За да вземете превантивни мерки и да не допускате да изпаднете в дупка, още в началото на септември се измъкнете от работа и отидете на красиво и спокойно място с любим човек. През втората половина на месеца също е важно да не оставате сами. Поемете инициативата в свои ръце и организирайте събиране с приятели или роднини. Здравето ви е отлично и ще имате енергия за всичко, с което се захванете.

Козирог
Вашият инат ще ви докара големи главоболия през септември. Опитайте се да го преодолеете най-вече в името на вашето собствено щастие. През първата половина от месеца ще имате доста неприятни случки в работата, които изключително много ще ви изнервят. Все пак ще съумеете да се справите и в края на септември ще се радвате на заслужено спокойствие в този аспект от живота си. В личен план очаквайте благоприятно развитие на отношенията ви с човек, за когото мечтаете.

Водолей
Този месец е идеален да положите малко усилия и да постигнете своите цели в професионален план. Бихте могли да си изготвите график, така че да свършите повече работа. Не е изключено да ви повишат и финансовото ви положение да се подобри. В началото на месеца очаквайте още добри новини от ваши роднини - цялото семейство ще има повод за празнуване. Краят на септември ще бъде доста напрегнат за вас, но старанието ви ще бъде възнаградено подобаващо.

Риби
През септември ще бъдете толкова щастливи заради един-единствен човек, че нищо друго няма да има значение. Отдайте се на емоциите, защото тъкмо сега е времето да покажете на партньора си колко ценни сте всъщност. В работа може и да имате проблеми - по-скоро към края на месеца - но те въобще няма да ви направят впечатление. Душевното ви състояние ще се отрази благоприятно и на здравето ви. Ще бъдете изпълнени с енергия и желание за различни дейности.

22 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay