Визия според зодията: Водолей

Жената Водолей е щура, но и ефирна

Визия според зодията: Водолей

Миналата седмица ви запознахме с отличителни стилни белези на дамите Козирог и техните задължителни модни находки. Днес е време да обърнем внимание на Водолеите и техните модни привички. Представителките на тази зодия често са определяни като странни птици, защото не робуват на общоприетите норми. Те са свободни и нежни души, които могат да се влюбят лесно и силно във всеки един аспект от живота.

За това говори и техният личен стил, който е много важен за жените Водолей. Чрез него те обичат да изразяват себе си и своите емоции. Водолеите обичат модата и държат винаги да изглеждат добре и то не заради някой друг, а заради себе си.

Стил

Визия според зодията: Водолей

Водолеите често се обличат според настроението си и така понякога можете да познаете дали са щастливи или тъжни. Може да ги видите в ярки ансамбли или  в доста семпли и едноцветни тоалети, които са в унисон с по-мрачното им настроение.

Дамите Водолей обичат да следват модните тенденции, но разчитат главно на себе си, когато става дума за дрехи. Те не обичат да са център на внимание, но винаги успяват да се превърнат в такъв, но не защото са твърде разголени, а защото умело правят комбинации, които са немислими за останалите хора.

Визия

Визия според зодията: Водолей

Водолеите имат две страни - едната е много спретната и изчистена, а другата е малко по- щура, цветна и бунтарска. Спретната им страна ги кара да залагат на по-строгото излъчване, с по-малко цветове и по-тесни кройки. В такъв случай често можете да ги видите облечени в бяло, сиво или черно.

Тяхната по-артистична страна прави тоалетите им доста непредвидими, но все така момичешки и сладки. На почит са по-широките и удобни дрехи, веселите цветове и визията, която изглежда е постигната много лесно и небрежно, но изглежда все така красиво.

Визия според зодията: Водолей

Водолеите обичат аксесоарите и най-вече металните елементи - злато, сребро, бронз. Техни верни спътници са часовниците и големите гривни, които изглеждат супер стилно на китките им.

Визия според зодията: Водолей

Дамите Водолей са ценители на красивите обувки и са склонни да си купят някой чифт, защото изглежда невероятно, макар и да не е особено удобен.

Визия според зодията: Водолей

За да следите и другите материали от рубриката ни "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!



11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay