Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Ванеса Кьосина е една от най-популярните инфлуенсърки в момента.  Тя превзе света на TikTok със своите иронични видеа, в които осмива фалша в социалните мрежи. Познаваме я под псевдонима Рич бич, както тя се представя в мрежата. Тя от Вълчедръм и както казват хората "Северозападът си е Северозапад".

Общо взето Ванеса притежава всички качества, необходими за успешния инфлуенсър. Освен всичко друго тя е изключително красива и стилна дама. Макар че осмива живота на богатите личности в Instagram, тя самата излъчва енергия на жена със завидни възможности - облеклата ѝ винаги са на ниво и определено има какво да научим от нея що се касае до начина, по който се обличаме. Нека видим и най-доброто от нея!

Рокля с гол гръб

Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

Знаете за нашата слабост към роклите с гол гръб. Те са способни да подчертаят нашата женственост, така както никоя друга дреха не може. В случая Ванеса е избрала тоалет с дължина до глезена, което е изключително стилно решение за летните дни.

Гащеризон

Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

Елегантните гащеризони са любими на много же ни, особено през лятото. Тук виждаме Ванеса в страхотен модел в зелената гама, съчетан със стилни сандали в бяло. това е тоалет, с който бихме превзели офиса при първа възможност.

Рокля с асиметрични ръкави

Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

Тази рокля е истински убиец! Нестандартния детайл на рамото е ефектен и придава точно толкова сексапил, колкото ни е нужен.

Още по-убийствена рокля

Крадем идеи от гардероба на: Ванеса Кьосина

А ако определихме горната рокля като убиец, то тази е способна да ни отвее на секундата. Разбира се този модел не е за всеки. Към него могат да се обърнат само най-смелите дами, които са склонни да покажат малко повече. Но определено си заслужава!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay