Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Вики Първанова е млада, модерна и обожава да пътува. В нейния YouTube канал тя провежда интересен експеримент, в рамите на който излиза на срещи с мъже в други държави и след това оценява поведението и визиите им. Красивата инфлуенсърка впечатлява с модерния си подход към нещата и със сигурност ни грабва с начина, по който се облича. Вики залага на новите тенденции, което ясно си личи от снимките ѝ в Instagram. Затова решихме днес да ви вдъхновим със свеж подбор от нейните тоалети.

Първото предложение е този убийствен гол гръб. Лятото е перфектен повод да разголим някоя част от тялото като тук Вики е поставила акцент върху гърба. Този тоалет изисква носене без сутиен, така че е идеален за горещия сезон, когато искаме да се освободим от излишните пластове по себе си.

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

Но, ако голият гръб не е вашето нещо, можете да се ориентирате към разголени рамене. Близата е ефирна и нежно подчертава тази красива част от женското тяло. Моделите с "паднали" презрамки са и наши фаворити за топлия сезон и гардеробите ни изобилстват от такива.

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

Забелязали сме, че в гардероба на инфлуенсърката преобладават земните и неутрални тонове. Затова толкова силно впечатление ни направиха тези горнища в оранжево и цикламено.

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

Това сако би подхождало както на всекидневна, така и на делова визия, а с цветът можете да разчупите обстановката подобаващо. А керемиденото оранжево, в което е решена ризата е топ попадение, както цветово, така и като съчетание.

И накрая ще завършим с oversize ризата, която е предпочитана част от облеклото от доста дами напоследък. създава впечатлението, че сме облекли връхната дреха на любимия след романтична вечер.

Крадем идеи от гардероба на: Виктория Първанова

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay