Крадем идеи от гардероба на: Ивана Александрова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Ивана съчетава перфектно инфлуенсърството с майчинството. Тя доказва пред своите почитатели, че една жена може да бъде супер майка и наравно с това да изглежда страхотно! В нейния гардероб откриваме актуални модели, но и специфични толети, които са характерни за стила ѝ.

Често виждаме Ивана в нестандартни тоалети, какъвто е и този, включващ асиметрична пола и черни кубинки на ток. Акжентът тук обаче е oversize пуловерът с изобразени на него ягоди. Все пак всеки от нас има нужда от нещо, което да му напомни на пролетта, особено в този студ навън.

Популярната ифнлуенсърка споделя в своя Instagram профил, че обича модата, защото ѝ помага да бъде различна всеки ден. Този тоалет е изключително елегантен, а любимата ни част от него е това зеленикаво бюстие, което идеално се съчетава както с дълги панталони, така и с ефирни поли.

На последния кадър Ивана е споделила своя новогодишен тоалет, който обаче смятаме, че е приложим и във всекидневието ни, в дните, в които имаме нужда да заблестим. Това е рокля тип полуовер в черно, който тя умело е съчетала с лъсакви ботуши и изпъкваща на преден план сребриста чанта. 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay