Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Мария Тарашманова набра популярност след слуховете, че именно тя е жената до "Ергенът" Виктор Стоянов. Но след като научихме малко повече за нея разбрахме, че тя имам много какво да покаже. Мария е пътешественик и предава красотата на всяко място, което посещава по много неин и интересен начин. Тя се снима из най-красивите места из България и чужбина, облечена в изящни тоалети. Роклите са запазената марка на нейния профил в Instagram, а ние не можем да направим нищо друго освен да се възхищаваме.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

Както казахме, най-силно ни докоснаха красивите рокли, които преобладават сред снимките на Мария. Те са дълги и елегантни и перфектно контрастират с гледката на дивата природа. Разбира се, подобен тип рокля можете да облечете на всяко официално събитие, за което можете да се сетите, но досега не ни беше хрумвало да се появим толкова красиви в планината. Определено ще го направим!

Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

Единственото, което не можем да решим е коя от тези две прелестни рокли ни допада повече. От една страна обожаваме наситените цветове като бордо и цикламено, а и с тази дължина бихме се чувствали като принцеси. От друга старана тази светлосиня рокля наистина напомня за Пепеляшка  някак ни се иска да се пренесем в емблематичната приказка, облечени по този начин.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

Все пак Мария не залага единствен на дългите рокли. В профила ѝ можем д открием всевъзможни тоалети и комбинации, но ние се спряхме на този сатениран гащеризон, чийто модел е изключително популярен това лято. Гащeризоните са ни любима находка за топлия сезон, тъй като са стилни и комфортни и могат да се съчетая, както с елегантни, така и със спортни обувки.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Тарашманова

За финал сме ви подготвили отново рокля, но този път тя е много кукленска и момичешка  Тя е решена изцяло в цвят фуксия, а Мария я е съчетала с красиви бежови боти. Моделът е разкроен и предлага свобода и удбство и същевременно е много стилен и закачлив.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay