Крадем идеи от гардероба на: Саня Борисова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Саня Борисова е изключителна красавица и това си личи и в стила ѝ на обличане. Ако беше възможно, бихме се радвали да имаме всяка една дреха от гардероба ѝ. И тъй като това не е съвсем постижимо, то поне можем да потърсим вдъхновение из модните ѝ решения. На какво се спряхме, ще ни попитаме? От толкова много страхотии визии ни беше трудно да изберем само няколко. Но все пак, ето любимите ни подадения:

Палто в бежово

Крадем идеи от гардероба на: Саня Борисова

дълго палто + неутрален цвят е перфектната комбинация за нас. Именно затова толкова много ни допадна този тоалет. Тези плата позволяват всевъзможни интерпретации, заради своята универсалност. Могат да се носят, както в по-небрежен стил, така и с високи ботуши на ток. От страна аксесоар можем да вземем пример от Саня и да изберем чанта черно, но от друга страна си представяме малък клъч в червено.

Рокля в цикламено

Крадем идеи от гардероба на: Саня Борисова

Прекрасно е да можем да посрещнем специалните за нас поводи в неотразим тоалет. Както виждаме Саня е избрала да отпразнува коледните празници в рокля в цикламено. Детайлът на деколтето под формата на огромна панделка е точно тази нотка екстравагантност, от която имаме нужда в специален за нас ден.

Високи ботуши

Крадем идеи от гардероба на: Саня Борисова

Нежна рокля в комбинация с високи чизми определено е визия, която бихме повторили. Тук Саня е избрала да бъде изцяло в черно, което придава още повече елегантност на външния ѝ вид.

Сатенена рокля

Крадем идеи от гардероба на: Саня Борисова

Любимата ни визия за тази седмица определено е тази рокля от сатен с деколте тип "прегърни ме". Роклите, наподобяващи халати с свободни, елегантни и женствени и признаваме,ч е имаме поне няколко таквиа в гардероба си. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay