Крадем идеи от гардероба на: Цвети Найденова

Крадем идеи от гардероба на: Цвети Найденова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Цвети Найденова е едно от златните момичета на България. Но освен с многобройни победи и медали, тя впечатлява и със своя стил на обличане. Цвети е модерна и това ясно си личи от облеклата, които избира. Всяка нейна снимка показва различен, ефектен тоалет и това значително усложни избора ни. Но пък наистина се вдъхновихме и сега ще предадем това вдъхновение и на вас. 

Обожаваме летните дълги рокли е нестандартни детайли. Цвети е избрала рокля с дължина над глезена в черно, което е стилно решение за топлите летни вечери. Допада ни и съчетанието с оранжевите сандали на ток, които са се превърнали в цветен акцент на тоалета.

Крадем идеи от гардероба на: Цвети Найденова

Следващото предложение е флорална рокля с дълги ръкави и дължина над коляното. Неведнъж сме ви показвали как да носите флорални мотиви през лятото и честно да си признаем, можем да ги носим през всеки сезон. Този модел свободно може да бъде приложен във всекидневната ни визия, когато ни се е прииска да я издигнем на малко по-високо ниво. Белите маратонки са страхотно допълнение, в случай че искаме комфорт. Знаете, че ние бихме заложили на високи обувки.

Крадем идеи от гардероба на: Цвети Найденова

За финал се спираме на изключително актуален модел в момента. Тази рокля създава впечатлението, че е облечена върху бяла риза и по този начин става подходяща за не чак толкова формални събития.  Това е трик, който можете да използвате, когато ви се носи например сатенена рокля, но  не ви се иска облеклото ви да изглежда твърде официално.

Крадем идеи от гардероба на: Цвети Найденова

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay