Модни престъпления: Луксозен бранд пусна Teletubbies ботуши

Вероятно за мнозина от вас това е сбъдната детска мечта. Все пак Teletubbies е филмче, белязало детството на много от нас. И докато едно време се радвахме на Дипси и компания от екрана, то днес можем да ги носим под формата на модни артикули.

Ботушите с висок ток, които ще ви представим днес, са част от сътрудничеството между лондонския лейбъл Christian Cowan и Teletubbies, детският телевизионен сериал, който децата обожаваха, но рофителите... не чак толкова.

Обуквите са колкото сладки, толкова и ужасяващи, с изобразената глава на Дипси, която е се намира в форната част на ботуша, ръцете на зеленото човече са протегнати точно отдолу. Отаналата част от ботуша е изработена от плюшен материал в ярко зелен оттенък.

Ботушите с образа на Дипси се предлагат на стойност от 2500 долара и вече можете да ги грабнете от уебсайта на маркатаСайтът вече се срина веднъж, така че явно интересът е огромен. Накратко, действайте бързо, ако искате да изглеждате като анимационен герой.

Разбира се, ботушите са само част от многобройна колекция модни артикули, които можете да разгледате отново онлайн. Останалата част от колекцията включва суитчър, тениска, дънки и дънково яке с изображения от кампанията и подписи от героите на британското шоу.

"Когато решавахме какво ще бъде следващото ни сътрудничество, заложихме много на поп културата и тогава ни хрумна, нека направим Teletubbies", гласи публикацията на Кристиан Коуън в Instagram.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay