Най-новият хит, кърпи за лице с котешки принт

Най-новият хит, кърпи за лице с котешки принт

Те са идеални за вашият ден за почивка, в който отделяте време, за да си сложите маска за лице или да се разкрасите, те са новите кърпи за лице с котешки принтове. Новата тенденция бързо се харесва на всички, заради любовта им към домашните любимци. Ако обичате котките вероятно ще обичате и всеки продукт свързан с тях или изглеждащ като тях, като например тези кърпи на Firebox. 

Съвсем скоро след пускането на новия продукт любителите на котките и на Интернет пазаруването откриха как да съчетаят двете си най-любими неща. Те са произведени в Лондон, но могат да бъдат поръчани от цял свят. Повечето клиенти и производителите определят кърпите като "странни, но страхотни", а и защо да не си направите някое селфи с котешко лице? 

Най-новият хит, кърпи за лице с котешки принт

Вдъхновението за създаването на интересните кърпи за лице идва от Япония, където котките са ценени домашни любимци. Благодарение на добрата изработка кърпите ще са удобни за ползване и ще останат красиви за дълго. Освен това изглеждат толкова реалистично, особено когато ги сложите върху лицето си, за да стреснете някого или, за да се снимате. Ако не сте фенове на черните котки, не се притеснявайте, можете да си поръчате рижава.

Най-новият хит, кърпи за лице с котешки принт

Пропуснахме да споменем, че можете да поръчате и кърпа с лицето на куче, в случай, че предпочитате.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay