Неподозираните ползи от любимия ви сутиен

Научете кои са предимствата при носенето на сутиен и с какво може да ви помогне той

Неподозираните ползи от любимия ви сутиен

В облеклото на всяка жена присъства един елемент, без която тя не може да излезе от вкъщи. Предполагаме, че вече се сещате за какво става дума. За Негово Величество Сутиена!

Без него jenite се чувстваме странно и не се харесваме особено. На дамите, които ежедневно се възползват от неговите качества, без значение от размера на бюста им, днес ще обясним защо могат спокойно да продължават да го носят.

Много често се говори какви са недостатъците на сутиена. Разберете обаче как той може да ви помогне да се справите с гравитацията и болките в гърба и защо всъщност не е голямото зло, което причинява болести.

Сутиенът е проява на стил!

В повечето случаи сутиенът е задължителен елемент от облеклото. Почети всички дрехи са направени така, че неговото присъствие да бъде задължително. Малко са материи, под които бюстът ви би изглеждал добре "на свобода".

Това обаче в никакъв случай не е лошо, тъй като сутиенът ви придава стил. Все пак по-добрият вариант е гърдите ви да изглеждат добре оформени с негова помощ, отколкото да са на показ за всеки, без да имат зад какво да се скрият от любопитни погледи.

Трябва обаче да намерите подходящия размер и модел за вас. Направите ли го, ще се чувствате прекрасно, секси и с по-добро самочувствие. Сутиенът може да не е видим, както полата или сакото, но именно неговото незабележимо присъствие  може да направи чудеса с начина, по който се чувствате. 

Неподозираните ползи от любимия ви сутиен

Сутиенът подобрява стойката на тялото ви

Ако сте от дамите, които носят сутиен всеки ден, много добре ще разберете какво имаме предвид в следващите изречения. Ежедневното носене на тази част от бельото ви дава възможност за по-добра стойка на тялото.

Без значение какъв размер чашка носите, вече имате изградения навик да го обличате всеки ден. Ако излезете без него, веднага ще усетите разликата и няма да се чувствате комфортно, което ще повлияе на стойката ви.

За тези от вас, които избягват да го слагат, предлагаме да пробват. С нищо няма да ви навреди. Сами ще забележите как променя стойката и цялостното ви излъчване. Ще ви накара да се почувствате наистина добре и ще се учудите от самоуверената си походка!

Гравитацията си е гравитация, но не и за сутиена

Може би често сте чували, че постоянното носене на сутиен отпуска бюста ви, защото той свиква да бъде придържан. Това обаче не е така. Гърдите са видоизменени жлези, които се намират над гръдните мускули, но те нямат нищо общо с тях. Поради тази причина, единственото, което им действа е напредването на годините, тъй като знаете, че кожата на всеки човек се отпуска с възрастта.

Така че сутиенът е съюзник в борбата с гравитацията, който ги задържа стегнати за по-дълго време. Надяваме се тези от вас, които не се възползват от качествата му да преосмислят теорията си относно него. Едва ли ще съжалявате!

Неподозираните ползи от любимия ви сутиен

Помага при болки в гърба и развитие на бъдещи по-сериозни проблеми с него

Както вече казахме, когато носите сутиен стойката на тялото ви се подобрява. Освен това, той може да ви помогне да се справите с болката в гърба, ако сте притежателка на пищен бюст. За онези от вас, които могат да се похвалят със завидна гръдна обиколка, сутиенът играе ролята на средство, което облекчава тежестта на бюста. А от това никой не би се отказал, нали?

Благодарение на това изобретение много жени по света нямат проблеми с гърба, дори да имат пищен бюст. Болката е неприятно нещо, което може да ви извади от равновесие, така че вместо да купувате различни мазила и болкоуспокояващи, първо опитайте да носите подходящ сутиен!

Помага на бюста ви да не увисне след загуба на тегло или бременност

Освен борбата с гравитацията, има и други предизвикателства, пред които всяка жена се изправя. Сред тях са качването и свалянето на килограми. Без значение дали сте качили поради здравословни причини, бременност, или просто прекалявате със сладките изкушения, такива неща се случват.

Когато носите сутиен, който е с правилната форма и най-вече размер, всичко, което се случва с тялото ви, ще бъде в по-малък мащаб. 

Правилното бельо може да ви накара да се чувствате страхотно, а в крайна сметка това е най-важното!

Ако статията ви е харесала и искате да станете част от виртуалното ни общество, харесайте страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 02.06.2014|16:34
Ползи, ама имало и вреди, тъй като връзката между рака и носенето на сутиена е правопропорционална.
10
Не е посочен 31.05.2014|16:11
При отслабване винаги и бюста се променя дори непрекъснато да носиш сутиен.
9
Не е посочен 31.05.2014|14:21
За какви болки в гърба помага, не мисля, а дори гърдите ви увисват, защото свикват, че нещо ги държи.
8
Не е посочен 31.05.2014|08:46
Беше ми интересно да науча тези неща.
7
Не е посочен 30.05.2014|17:18
Цяла статия за един сутиен .
6
Не е посочен 30.05.2014|16:57
Определено има своите ползи, а и в днешно време се правят все по-добри и качествени сутиени.
5
Не е посочен 30.05.2014|16:49
Ами няма как без него, важното е да се избере такъв, които ни стои добре и прибира бюста.
4
Не е посочен 30.05.2014|16:32
Лично аз години си нося само спортни сутиени, по-удобни са ми и това е.
3
Не е посочен 30.05.2014|15:39
Има много ползи от него определено,но и в горещините е много нетърпим :)
2
Не е посочен 30.05.2014|15:39
Така е,на пазара има изобилие.
1
Не е посочен 30.05.2014|15:24
Определено всяка жена трябва да носи сутиен, независимо от големината на бюста си, на пазара има разнообразна гама от сутиени с различни размери, модели и цветове, трябва просто да си изберем.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay