Роклята – дрехата на истинската жена

Роклята – дрехата на истинската жена

Жената е творение на Красотата. Тя е и Загадка, и Сила, и Нежност.

Но облечена в рокля, тя е Изкусната, Неповторимата, Изключителната!

Нежният пол, едновременно силен, устойчив и фин, е доказал, че е неустоим както в пола, така и в панталон. Но роклята безспорно е онази дреха, която го идентифицира като символ на човешкото изящество. Неслучайно знакови събития като абитуриентски бал и сватба са белязани именно с този вид дреха, въпреки изключенията.

Има ли жена, която не изглежда добре в рокля?

Въпросът всъщност е излишен, защото отговорът е категоричен. Дори и най-еманципираните, наречени иронично от мъжете "мъжкарани", "амазонки" и прочее – и те признават непреходния чар на вечната, непобедима в съревнованието си с останалите дрехи, рокля.

Роклята – дрехата на истинската жена

Роклята, която е лично за вас

Чисто статистическо е установено е, че пазарувайки за себе си, жената избира по-бързо рокля, отколкото друга дреха или аксесоар. Това се дължи на нейната природа, която инстинктивно – от ранна детска възраст понякога – знае кой модел би й отивал. Това не означава, че всеки път изборът е еднотипен. Жената може да има различен облик и излъчване, и при все това да остава неизменна на своята си натура. На това залагат и предложенията в онлайн магазин за дрехи "Евиза", където зашеметяващите модели ще ви грабнат от пръв поглед, както и многото други дрехи за дами в него. "Евиза" е марка, дадена на български производител на дрехи за дами и господа на всякаква възраст. Родното винаги е най-доброто, дори само поради един-единствен признак: уникалност. Предпочитайки оригиналното, правим точния избор за себе си, за да се откроим всред множеството реплики на известни по света марки.

Знаете ли, че...

Роклята ви дава пълна свобода на себеизразяване

И за непредпочитащите рокля дами има богат избор, където могат да изнамерят своя модел, който идентифицира тяхната индивидуалност. Още повече, когато е на български производител, дрехата е несъмнено оригинална и уникална. Избирайки родното, вие не само, че подпомагате брутния вътрешен продукт на държавата ни, но и отстоявате позицията си да бъдете единствени сред неизброимия куп копия. Ако попитате световноизвестна актриса какво би избрала – чужда марка, макар и реномирана, или доказала се такава, но от нейната си държава, познайте какво би отговорила. Примерът е със София Лорен – име, което няма нужда от допълнително представяне.

Роклята – дрехата на истинската жена

Къси или дълги, с цепка или без, с тюл, сатен, или с каквито и други добавки, роклята е винаги модерна. Моделите рокли в "Евиза" следват тенденциите, запазвайки непреходното излъчване на класиката, както можете да се убедите в сайта. Съвършенството в изработката стои на първо място, защото качеството на материалите и на шева е белег за класа, а не само линиите на дизайна, отговарящи на последния крясък на модата. "Евиза" ви предлага рокли за всякакви поводи. Тук можете да поръчате своята мечтана сватбена рокля и всяка друга, която ви хареса. Едно е сигурно – в ръцете си ще имате уникат без дубликат.

Най-скъпата рокля в света

Роклята като изконна женска одежда винаги е предизвиквала интерес, както бялата на Мерилин Монро от прочутата сцена над вентилационната шахта на метрото във филма "Проклетите седем години". Тя е достигнала цена от 5,6 милиона долара на търг, проведен през 2011 г. Друга известна рокля от киноисторията е малката черна на "Живанши", носена от Одри Хепбърн във филма "Закуска в Тифани". Впоследствие, тя бива оценена на 1 милион долара при продажбата й на търг.

Каква рокля да изберем за есен и зима 2020-2021 г.?

Въпреки капризите на времето и наложилата се пандемична обстановка, импулсът у човека за живот сред красота остава. Колкото и да е напрегната атмосферата в световен мащаб, модата не спира своя поход и налага – както винаги е правела и продължава да прави – правилата си. Те се изразяват в последните тенденции, които се противопоставят на върлуващите напоследък тягостност, тревожност и паника, породени от разпространението на коронавируса. Като противовес на събитията днес издига глас дамската мода с категоричното:

Да бъдем Жени, с главно "Ж"!

Имаме си талия, гърди, ханш, крака – и всяка дреха, която подчертава нашите прелести, е модерна – сега! Унисексът не е на почит през тази година. Роклята най-пълно изразява бунтът срещу унифицирането мъж-жена и представлява вид бойкот срещу метросексуалността и инвазията на панталона сред жените.

Подходящи ли са комбинациите на рокли с други дрехи?

Безспорно – да! И винаги са били, особено през тази година. Навярно сте виждали рокли, съчетани с панталон или с клин. Последното дори е актуална тенденция, явяваща се в отговор на търсено решение за студените месеци, когато искаме топлина, но и чар. Плътен чорапогащник може да бъде успешно заменен с клин, разполагате с избор, който отговаря на вашата фантазия: класика, секси клин, разноцветни предложения, къси, дълги модели и т. н.

Роклята – дрехата на истинската жена

Да заложим на нежните тонове

Това е другото мото на модните тенденции през есен-зима 2020-2021 г. Всеки цвят, близък до земята, е на мода: морски пясък, охра, жълто, златисто, дори цветът на небето във всичките му нюанси, в зависимост от атмосферното време. Особен акцент през тази година представляват тигровите шарки, с които роклята ви ще бъде отдалеч забялязана. Атрактивни и въздействащи, роклите на "Евиза" ще ви пленят с линиите и цветовете си. А за какво е жената, ако не е превземаща погледи и сърца?...

Феерия, вълшебство, стегнатост, разкрепостеност, чувственост, класа, шикозност...и много, много други са понятията, които описват една-единствена дреха: роклята.

Подобно на многопластовата природа на жената, роклята събира в едно много неща, търсени при избор на дреха. Имаме сатен, дантела, тюл, корина, вълна, памук, еластан, и още много предложения. Да подчертаем талията – това е главното в дамската мода сега. Женствеността е във вихъра си, когато има рокля, която да я изразява – и то по начин, най-точно представящ всяка дама.

Коя е най-добрата рокля за мен точно?

Понякога изборът е твърде голям за нашето самоопределяне какво искаме като рокля. Ако не знаете каква дължна ви отива, знайте, че жената е винаги секси с рокля, дълга до 2-3 см над коленете. Помислете какво бихте желали да покажете и какво да скриете – в онлайн магазин "Евиза" ще го намерите.

Облечена в рокля, всяка жена е привлекателна. Роклята ви дава стил и женственост, които нямат равни спрямо никоя друга дреха.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay