Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Третата вечер на Sofia Fashion Week AW 2018, откри поп певеца Азис,но в ролята на манекен. В препълнената зала EFFE на хотел "Маринела" той дефилира с изискан костюм на италианската марка Carducci.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Философията на бранда e микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите мъжки костюми са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил. Съвременна и същевременно автентична Carducci въплъщава същността на италианската изработка на мъжки облекла и предлага радикално модерен подход към начина на живот.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров дадоха старт на бляскавата трета вечер,която беше посветена на булчински и Haute Couture колекции от български и световни дизайнери.

Впечатляващи рокли с детайли от ръчна изработка, луксозни материи, поднесени с много грация от моделите на Visages превзеха модния подиум.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Българският бранд Berna Moda  представи двадесет модела булчински рокли от, новата си колекция "Moonlight”. Дизайнерът Берна Шабан беше заложила на прозрачни дантели, богато изработени мотиви от цветя и елементи вдъхновени от лунното сияние.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Много стил, лекота и брилянтна женственост, подчертаваха крехкия женски силует.

Цвети Разложка дефилира с рокля от новата колекция на дизайнера Христо Чучев, носител на престижната награда за мода в България "Златна игла 2018". Hristo Chuchev Design е сред модните брандове, които всеки сезон показват своята актуална колекция на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018. За неговия разпознаваем стил са характерни красота, ефирност, лекота в обемите, удобство и комфорт, както и безкомпромисен избор за висококачествени материи, прецизна ръчна изработка и уникални детайли. Неговите тоалети са предпочитани от редица известни личности в България, сред които музиканти, изпълнители, топ модели, бизнес дами.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

С много финес беше представена модна къща BLiNK, дизайнерката Ради Лазарова показа своята най-нова официална колекция есен-зима 2018 г. Ексцентрични форми, ръчна декорация, прозрачни детайли,три де мотиви и ефектни деколтета се открояваха в представените модели.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Тази година марката Desizo Monni отпразнува своята 10 годишнина. Известна със своя висок клас мъжки костюми  изработени по италианска технология от висококачествени материи,

дизайнерът Иван Гинчев специално за седмицата на модата представи селектирани аутфити от колекция есен/зима 2018-19.Селекцията включваше визии, вдъхновени от периода на Френската Революция, както и еклектични съчетания на съвременни мъжки костюми, ежедневни облекла в стил кежуъл лукс и елементи от т.нар. диско стил.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Основните материи, използвани в новата колекция са меланж, букле, каре, релефни и структурни материи, и изкуствен астраган, създадени от най-големите тъкачници в Италия.

Своята авторска колекция "Elegance” представи модна къща BE QUEEN в Haute Couture вечерта. Дизайнерката Боряна Ганчева и екипът й беше заложил на модели с класа и безкомпромисна елегантност. Представените рокли изработени от висококачествени материи и бродирани дантели, окъпани в мистичен блясък подчертаваха женския силует. Рокли решени в провокативно женствената линия русалка,както и романтичната и изящна "принцеса" превзеха сцената на Sofia Fashion Week AW 2018, Kолекцията "Elegance” е вдъхновена от смелата модерна жена, като еднакво добре обединява последните модни тенденции и вечната класиката.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

За ценителите на бижитута GOTO JEWELLERY AND DIAMONDS представиха колекция от злато, сребро, диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни, съчетани с уникален дизайн, качество и цена. Усещане за елегантност и стил, изисканите бижута носят неповторима емоция на всяка дама. Красивите модели на Visages представиха бляскавите диаманти под звуците на известния саксофонист Кирил Македонски.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

За първи път модна къща Princess Fashion Studio представи капсулна котюр колекция и модели създадени в единствен екземпляр. Роклите от колекцията успяват да реализират мечтите на съвременната жена, която може да се наслади на избор от шикозни дрехи с модерни детайли и да се чувства единствена и неповторима. Моделите от новата колекция демонстрират виталност, ефирност и елегантност. И този сезон дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова не изневериха на своя изискан стил. 

Трикратната носителка на наградата "Златна игла” Жана Жекова за пореден път показа своята висша мода в изработването на стилни и красиви тоалети. Богинята на дантелата представи своята нова колекция вдъхновена от свежи пролетни нюанси в изключителна оригиналност и прецизност в изработката с богато орнаментирани тъкани. 

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Специално за есенното издание на Sofia Fashion Week AW 2018 модна къща BANDEROL представи една различна и провокативна Haute Couture колекция. Вдъхновени от мистиката и тайните общества на средните векове колекцията на дизайнерите Десислава и Никола Карадамянови е обвита в романтична загадъчност. Роклите в колекцията са ефирни и леки,  ръчно украсени с дизайнерски дантели и орнаменти.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

Талантливата Есил Дюран за поредна година превзема подиума на Sofia Fashion Week AW 2018". Колекцията и "Black is back" беше поднесена с много забавление и усмивки. Показаните модели подсказваха нежна агресия, рок, свобода, в класическа елегантност съчетана в любимия черен цвят на жените. Материите  кожа, тюл, кадифе, нежна дантела и шифон допринасяха за стила и почерка на дизайнера Есил Дюран. 

Във вечерта на Haute Couture колекциите  ANTONY LANGOUTIN & DHL представиха колекция от изящни рокли, вдъхновени от мистиката и красотата на Древна Елада. 

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

След изключително успешната първа колекция на дизайнера Antony Langountin за световния логистичен гигант DHL, която бе представена на  предното издание на Sofia Fashion Week третата вечер бе закрита със седем елегантни рокли в запазените цветове на DHL – жълто и червено.

Трета вечер на SOFIA FASHION WEEK AW 2018

След изящната модна вечер, афтър партито беше в изискания български ресторант Bulgar на хотел "Маринела". Гостите се забавляваха със специално подготвеното етно парти на певицата Есил Дюран. 

Повече актуална информация за събитието може да намерите на www.sofiafashionweek.com

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay